Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
43 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Real Madrid-Galatasaray Maçını Veren Yabancı Kanallar (03.Nisan.2013 Tarihinde)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yorkashton Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim 2 çanakta boşta 4 derece nasıl ayarlıcam? birrde turksat2a uydusu bizim kullandığımız türksat değilmi... yarın obn için çanağı ayarlıcam amos uydusuna.. turksat 2a yı nasıl yapcaz
    amos uydusu sirus uydusunun biraz daha sağında batısında

eger önce sirus uydusunu bulursan bulman kolay olur amosu çanagı biraz daha aşağı egip çanağın arkasından batıya dogru çevir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rts21 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    amos uydusu sirus uydusunun biraz daha sağında batısında

eger önce sirus uydusunu bulursan bulman kolay olur amosu çanagı biraz daha aşağı egip çanağın arkasından batıya dogru çevir
    teşekkürler bugün denicem.. aşağı yukarı eğme konusunda biraz zorlancam galiba aşağı eğik biraz..

bugün iphone da dish align diye bir uygulama buldum bütün uydular var. amos4 uydusunu seçtim ve hariteden benim evi bulup çanağın döneceği 4 derecelik ileri doğru çizgi çekti... o yüne ayarlıcam..

ayriyetten hassas ayar yapmak için telefonun pusulasını kullanarak amos uydusuna hassas ayar yaptırıyo baya işime yarıcak..

gerçi iptvde obn kanalı var ama maç anı donma riskini göze alamam şimdi hiç donmuyo ama..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Live on sat sitesinde Real Madrid - Galatasaray maçını türksattaki Rah-e Farda kanalı şifresiz verecek görünüyor

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

son kanallar

[SIGPIC][/SIGPIC]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iphone da sat ayarlamak için uygulama varmı bilmiyom ama iphone daki pusulada 4 derece kuzeyi gösteriyo.. onun karşılığı olan güney tarafınamı ayarlamam gerekir amos uydusu için? aynı şekilde sirius 4.8derece

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çanağın diğerinide turksat a mı çevirsem? rah e farda kanalı türksattaymış. türksatı olan biri bakanbilirmi varmı o kanal gösteriyormu diye?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yorkashton Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çanağın diğerinide turksat a mı çevirsem? rah e farda kanalı türksattaymış. türksatı olan biri bakanbilirmi varmı o kanal gösteriyormu diye?
    turksatta reha farda var kanal acık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rts21 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    turksatta reha farda var kanal acık
    selam evet turksatı ayarladım ama lnblerin biri bozuk çıktı 2 çanak tek lnb ile ondan ona deneyerek ayarladım.. çanağın biri amos 4derece uydusunda.. şuan onda tarama yaptım ama obn kanalını bulmadı.. transponder manuel taramaya girdim kanalın frekansını horizontal filan girdim bulmadı. amos uydusunda yokmu bu obn kanalı?

evet rah farda kanalından izlenir belki ama en garantisi obn gibi duruyor görüntü kaliteside iyi. fardanın kalitesini hatırlıyorum sanki çok kötüydü ama bi bakarmısın şuan nasıl gösteriyor?

gs maçını izlememiz için bugün çatıda bayağı uğraştım amosu %92 kalitede ayarladım iphone la ama obn kanalı yok. çok berbat kalitede italyan kanallarıyla dolu reklam vs kanalları.. bu uyduyla ilgili bilgisi olan varsa cevap bekliyorum yoksa değiştircem duhok tvnin satına

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Amosw 4 bati

ekleme
    selam evet turksatı ayarladım ama lnblerin biri bozuk çıktı 2 çanak tek lnb ile ondan ona deneyerek ayarladım.. çanağın biri amos 4derece uydusunda.. şuan onda tarama yaptım ama obn kanalını bulmadı.. transponder manuel taramaya girdim kanalın frekansını horizontal filan girdim bulmadı. amos uydusunda yokmu bu obn kanalı?

evet rah farda kanalından izlenir belki ama en garantisi obn gibi duruyor görüntü kaliteside iyi. fardanın kalitesini hatırlıyorum sanki çok kötüydü ama bi bakarmısın şuan nasıl gösteriyor?

gs maçını izlememiz için bugün çatıda bayağı uğraştım amosu %92 kalitede ayarladım iphone la ama obn kanalı yok. çok berbat kalitede italyan kanallarıyla dolu reklam vs kanalları.. bu uyduyla ilgili bilgisi olan varsa cevap bekliyorum yoksa değiştircem duhok tvnin satına
    belki yanlış uyduyu buldun

Amosw 4 bati ....test edilmiştir

bu frekanslarda ara

:45:

frekansları

11186 h 3350 -OBN kanal şifresiz açık

11257 h 27498--xtra tv kanalı

11388 h 27498--inter -ntn-k1-mega kanalları

11575 v 3309 -kanal 4
    Konu rts21 tarafından (29-03-2013 Saat 19:09 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

azerılaerın uydusu hagı derecede paylasırmısınız

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri