teşekkürler bugün denicem.. aşağı yukarı eğme konusunda biraz zorlancam galiba aşağı eğik biraz..
bugün iphone da dish align diye bir uygulama buldum bütün uydular var. amos4 uydusunu seçtim ve hariteden benim evi bulup çanağın döneceği 4 derecelik ileri doğru çizgi çekti... o yüne ayarlıcam..
ayriyetten hassas ayar yapmak için telefonun pusulasını kullanarak amos uydusuna hassas ayar yaptırıyo baya işime yarıcak..
gerçi iptvde obn kanalı var ama maç anı donma riskini göze alamam şimdi hiç donmuyo ama..
son kanallar
[SIGPIC][/SIGPIC]
iphone da sat ayarlamak için uygulama varmı bilmiyom ama iphone daki pusulada 4 derece kuzeyi gösteriyo.. onun karşılığı olan güney tarafınamı ayarlamam gerekir amos uydusu için? aynı şekilde sirius 4.8derece
çanağın diğerinide turksat a mı çevirsem? rah e farda kanalı türksattaymış. türksatı olan biri bakanbilirmi varmı o kanal gösteriyormu diye?
selam evet turksatı ayarladım ama lnblerin biri bozuk çıktı 2 çanak tek lnb ile ondan ona deneyerek ayarladım.. çanağın biri amos 4derece uydusunda.. şuan onda tarama yaptım ama obn kanalını bulmadı.. transponder manuel taramaya girdim kanalın frekansını horizontal filan girdim bulmadı. amos uydusunda yokmu bu obn kanalı?
evet rah farda kanalından izlenir belki ama en garantisi obn gibi duruyor görüntü kaliteside iyi. fardanın kalitesini hatırlıyorum sanki çok kötüydü ama bi bakarmısın şuan nasıl gösteriyor?
gs maçını izlememiz için bugün çatıda bayağı uğraştım amosu %92 kalitede ayarladım iphone la ama obn kanalı yok. çok berbat kalitede italyan kanallarıyla dolu reklam vs kanalları.. bu uyduyla ilgili bilgisi olan varsa cevap bekliyorum yoksa değiştircem duhok tvnin satına![]()
eklemebelki yanlış uyduyu buldun
Amosw 4 bati ....test edilmiştir
bu frekanslarda ara
:45:
frekansları
11186 h 3350 -OBN kanal şifresiz açık
11257 h 27498--xtra tv kanalı
11388 h 27498--inter -ntn-k1-mega kanalları
11575 v 3309 -kanal 4
Konu rts21 tarafından (29-03-2013 Saat 19:09 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme
azerılaerın uydusu hagı derecede paylasırmısınız
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri