bence en garanti iş,2.çanağı olanlar o gün için çanağın yönünü w4 uydusuna çevirip OBN BİH tv kanalından şifresiz izlemektir...
bence en garanti iş,2.çanağı olanlar o gün için çanağın yönünü w4 uydusuna çevirip OBN BİH tv kanalından şifresiz izlemektir...
benim 2 çanakta boşta 4 derece nasıl ayarlıcam? birrde turksat2a uydusu bizim kullandığımız türksat değilmi... yarın obn için çanağı ayarlıcam amos uydusuna.. turksat 2a yı nasıl yapcaz
amos uydusu sirus uydusunun biraz daha sağında batısında
eger önce sirus uydusunu bulursan bulman kolay olur amosu çanagı biraz daha aşağı egip çanağın arkasından batıya dogru çevir
teşekkürler bugün denicem.. aşağı yukarı eğme konusunda biraz zorlancam galiba aşağı eğik biraz..
bugün iphone da dish align diye bir uygulama buldum bütün uydular var. amos4 uydusunu seçtim ve hariteden benim evi bulup çanağın döneceği 4 derecelik ileri doğru çizgi çekti... o yüne ayarlıcam..
ayriyetten hassas ayar yapmak için telefonun pusulasını kullanarak amos uydusuna hassas ayar yaptırıyo baya işime yarıcak..
gerçi iptvde obn kanalı var ama maç anı donma riskini göze alamam şimdi hiç donmuyo ama..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri