Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 20/102 İlkİlk ... 1011121314151617181920212223242526272829304570 ... SonSon
1011 sonuçtan 191 ile 200 arası

Konu: Smart tv nstreamLmod 2.54 Türkçe (smart tv için iptv uygulaması)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şunun yapılışını resimlerle en başından sonuna dek buraya koyarsanız ben gibi bir çok site sakinini eminim memnun edeceksiniz....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart uy

emeğinizi sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Paylaşım İçin teşekkürler. Samsung 40D6000 model televizyonuma programı indirdim ve sorunsuz çalıştırdım. programda kayıtlı online ip tv'lerden yayında olanları sorunsuz izleyebildim.

Farklı bir kaynaktan üyesi olduğum IP tv'ye ait adres bilgisini nStream.xml dosyası içerisine ekleyip USB disk ile tv'den açtım, fakat ekrana pembe ağırlıklı karıncalı bir görüntü geliyor, seste sorun yok.

Yayın formatı mı uymuyor acaba? Farklı IpTv programlarında da aynı pembe karıncalı ekran sorunu ile karşılaştım. PC'de sorunsuz izleniyor ama TV'deki durum bu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hdundar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Paylaşım İçin teşekkürler. Samsung 40D6000 model televizyonuma programı indirdim ve sorunsuz çalıştırdım. programda kayıtlı online ip tv'lerden yayında olanları sorunsuz izleyebildim.

Farklı bir kaynaktan üyesi olduğum IP tv'ye ait adres bilgisini nStream.xml dosyası içerisine ekleyip USB disk ile tv'den açtım, fakat ekrana pembe ağırlıklı karıncalı bir görüntü geliyor, seste sorun yok.

Yayın formatı mı uymuyor acaba? Farklı IpTv programlarında da aynı pembe karıncalı ekran sorunu ile karşılaştım. PC'de sorunsuz izleniyor ama TV'deki durum bu.
    Hocam bende de webtv var. nStream.xml diye bir dosya bulamadım. Nasıl girebilirim?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı volkantipi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hocam bende de webtv var. nStream.xml diye bir dosya bulamadım. Nasıl girebilirim?
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

bunu indirin. İçinde xml dosyası var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SÜper paylaŞim thanks

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler deneyecegim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TEŞEKKÜRLER

Sayfa 20/102 İlkİlk ... 1011121314151617181920212223242526272829304570 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri