sadece samsungtv lerdemi.. yoksa sony lerde veya android bazlı hd sat receiverlerde de yüklenebilirmi acaba.
sadece samsungtv lerdemi.. yoksa sony lerde veya android bazlı hd sat receiverlerde de yüklenebilirmi acaba.
tşkler
doyayızar zor kurdukta bazı playerler çalışmıyo mesala uyduhane player yutube nktv player bayaga ugraşmak lazım
tesekurler eline salik
vestel smartta çalışırmı . lütfen
arkadaşlar bu pogram samsung ve lg tvlerde çalışıyormuş.filmler diziler iyi de diger pleyerler çalışmıyor kurması basit .dosyayı indir rardan çıkart flaşa at tvye tak tv nin fişini çıkar tak tvyi aç smart tuşuna bas oturum aç tuşuna basarak oturum açacaksın .samsunk hesabı develop yazacaksın şifre karşısına oooooo yazıp oturum açılacak.otumdan sonra tolos tuşuna yani araçlar tuşuna basacaksın karşına bir menü çıkacak en altta ayarlar satırına inip o***de sonra karşına hesap yöneticisi diye bir menü gelecek o menünün alt köşesinde gelişme diye bir satır gelecek o satıra o*** de sonra karşına sunucu ip ayarlama gelecek onada o***de daha sonra karşına o.o.o.o.diye bir yer gelecek orayada ip adresini gir 91.203.212.202.sonra o***de sonra kullanıcı uygulama senkronizasyonu o***le pogram yüklenecek yüklenmezse tekrar tekrar dene ben 5.6 defasında kurabildim
tesekkur ederım nezamandır bunu arıyordum
TeŞekkÜrler
Samsung f6340 aldım yarın geliyor umarım bu uygulamayı yüklemeyi başarırım?
tesekkürler
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri