Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 47/101 İlkİlk ... 223738394041424344454647484950515253545556577297 ... SonSon
1005 sonuçtan 461 ile 470 arası

Konu: Smart tv nstreamLmod 2.54 Türkçe (smart tv için iptv uygulaması)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

henüz denemedim çalışırmı acaba. usbden gösterilmiyor smart ekranında.
    ona hiçbir açıklama göremedim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

samsunglarin her modeline oluyor..hatta f serilerinde sifre vermenize gerek yok..ve hatta bir defa yapinca diger seferlerinde oturum acmadan apps yükleyebilirsiniz..dis ip yapmayin appsleriniz silinir..widgets programi kullanin..

buraya bir bak..yalniz burda internet ip ile yapilmis..sen tv ni pc yle kablosuz veya kabloyla baglayarak samywidget le yapmalisin..http://www.ullrich.es/faq-userappstore/samsung-russisch-tv-app/installation-user-apps-f-serie-2013/........resim 8 e kadar yap..9 dan sonrasini yapma,,widget.exe ac..server ip ni tv ye ver..nasil mi??.. appleri sec..resim 8 den sonra ip ayarlari,ip setting,simdi widgets.exe de asagida yazan server ip numarasini tv ne ver..sonra tv Synchronisierung bas..okadar..
    ..hub cik,oturum kapat..veya kapatma..tv kapatinca otomatikmen oturumda kapanir,,ayrica hub aktualite olmasinin appslerle bir alakasi yok,,yine calisir.bende en son bir hafta önce hub aktuell oldu appsler calisiyor..yada hubu fabrika ayarlarina geri getirin calisir..yada tv nizi hack lamalisiniz..FACTORYRESET

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ali_cengiz009 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yeni kulalanıcı oluşturmana gerek yok ki kullanıcı isim bölümüne develop yaz şifre bölümüne ssodevelop! yaz oyurum ac
    develop yazin sifre vermenize gerek yok..hatta oturum acmadan da deneyin..f serilerinde ikiside oluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ali_cengiz009 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben samsung kullanıyorum ama vestelde smart tvde bu kullanıcı oturum acma özelligi koymamaları şaşırtıcı tvnin diger menülerini bi araştır belki menü içnde menü olarak koymuş olabilirler. veya googlede araştır
    Samsung bluray Player alir onunla bakar mesala Samsung bd 6100 en fiyati 70 ile 100 euro..!!eski samsung tv si olanlar icin veya tv de hub olmayanlar bunla da bakabilir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yasta27 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    smart tv 40pf7070 alalı 2 gün oldu nasıl yükleyecem bilmiyom ayarlara geldim smartta yeni kullanıcı oluştur yok lütfen yardım et kardeşim yeniyim biilmiyom
    o sekilde yaparsaniz appsleriniz silinir..dis ip degil ic ip kullanin..nasil mi?yukarida yazdim..o linke bir bakin,,ayrica sammywidget prog la olmali..webserver da baglanti sorunu yasarsiniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı LORD_KING Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar ALLAH Rızası İçin Bu Develop nasıl açılır bu program nasıl yüklenir resimli veya videolu bir açıklama yapabilecek varmı acaba ? samsung hub ta kırmızıya basıyorum hesap gir diyorum orda develop yazıyorum ama şifre giremiyorum sol alta bir yeşil logo geliyor bu kez de tv donuyor kapıtıp açtığımda herşey başa dönüyor yardımcı olurmusunuz

TV modeli : Samsung 46F7000
    tv ni resetlersen olur sanirim..normalde factoryreset yapmalisin tv ni hacklamalisin.. ama yeniysen hic ugrasma derim..eger samsung android cep varsa onunla kumanda et,,calisir,,samsung cebi once tv ne kabul ettir..sonra sifreleri ver veya oturumu ac..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hayhuy Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tv ni resetlersen olur sanirim..normalde factoryreset yapmalisin tv ni hacklamalisin.. ama yeniysen hic ugrasma derim..eger samsung android cep varsa onunla kumanda et,,calisir,,samsung cebi once tv ne kabul ettir..sonra sifreleri ver veya oturumu ac..
    veya once sifre sonra develop yazmayi dene,,o gostermese bile sen yazdigindan emin ol ve ok.le,,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tes bu bana lazimdi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu proğramlar la filim seyretmek maç seyretmek internet ücretine ayrı bi yük getirirmi acaba

Sayfa 47/101 İlkİlk ... 223738394041424344454647484950515253545556577297 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri