Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 53/101 İlkİlk ... 32843444546474849505152535455565758596061626378 ... SonSon
1005 sonuçtan 521 ile 530 arası

Konu: Smart tv nstreamLmod 2.54 Türkçe (smart tv için iptv uygulaması)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar ip adresi girdikten sonra (error_development_002) veriyo ?
    bilen varmi ???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ELİNE SAĞLIK

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu yutube search bölümü çalışmıyor acaba sebebi nedir yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ip adresi girdikten sonra error devolopment 002 çıkıyor ne yapmam lazım yardım lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı okutucukemal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar ip adresi girdikten sonra error devolopment 002 çıkıyor ne yapmam lazım yardım lütfen
    webserver ile yükledin mi? port olarak ne yaziyor...80 veya 81?
    veya;
    Başlat - Çalıştır - services.msc ( Hizmetler) yazıp enterle. Gelen listeden, "w.w.w yayımlama hizmeti"ne sağ tıkla durdurun. Bu şekilde 80 nolu port boşa çıkıyor. Yüklemeyi sorunsuz yapablirsin.
    veya;
    Tv’nizin internet bağlantısını mümkünse önce ethernet kablosuyla (modem ile tv arasındaki bağlantı) sonrada kablosuz bağlantıyla yap.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sorun laptop daki acik olan skype taemviever gibi programlar da olabilir..hepsini kapartinca port otomatik olarak 80 oluyor ve dikkat edin miniebserver 2 defa acik oluncada problem yapiyor...tv ye yazacağın ip pc nin ipi olacak... ic ip olmali..dis ipler appsleri silebilir..!miniwebserver usb içinde laptop ile bağlantı yapma..pc icine ve desktop!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çookkkk teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar flaş bellekten yükleme yapamıyorum ip aresini girdikten sonra error velopment yazıyor çözüm nedir lütfen yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı okutucukemal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar flaş bellekten yükleme yapamıyorum ip aresini girdikten sonra error velopment yazıyor çözüm nedir lütfen yardım
    arkadaslar dis ip kullanmayin ic ip kullanin..miniwebserver da problemli..yukarida yaziyor..samywidget kullanin..pc ip kullanin,,samygo lu usb den bellekle sorunlar cikiyor..okutucukemal arkadas buraya dosya yüklenmiyor..anca link verebilirim..

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. .... buraya bak,hatta h ve hu gibi yeni modeller icinde cözüm var,,sen kendi tvni sec video bak,,kolay gelsin..!

Sayfa 53/101 İlkİlk ... 32843444546474849505152535455565758596061626378 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri