Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 82/101 İlkİlk ... 3257727374757677787980818283848586878889909192 ... SonSon
1005 sonuçtan 811 ile 820 arası

Konu: Smart tv nstreamLmod 2.54 Türkçe (smart tv için iptv uygulaması)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart selam bilo kardes

Kardes ben o dedigini kullaniyorum siptv dün bu sayfadan hazir bi dosya buldum yükledim kanallar süper calisiyor ama az kanal var sende hazir bi dosya varmi yükleye bilecegim ? o dedigin linkler maalesef calismiyor.

sen nasil yapiyorsun ?

Alıntı bilo60 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Slm Arkadaslar.

Tam 40 sayfadir okuyorum o oluyormu bu oluyormu.
    Televizyonlarin yeni sürünümünde ip adresi verme özelligi kaldirilmis olabilir.
    Bende en azindan olmuyor
    Alternatif olarak asagidaki appi deneyebilirsiniz,cok seri calismakta ve istediginiz kanali pc üzerinden (internet) bir kac saniyede ekleyip silebiliyorsunuz.
    ( Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. )

SMART TV özelligi olan herkes Televizyonunun app bölümünden (SMART IPTV) aramsi yapip uygunsa bulur vede sizde yüklersiniz.
    Yükledikten sonra 7 gün deneyebilirsiniz, daha sonra mac adresiniz kitlenir.
    Uygulamayi tam sürüm kullanama bilmek icin mac adresini actirmaniz lazim([email protected] - mail yaziyorsunuz) ücreti 5€ dur ödemesini yaparken mac ardesinizi yaziyorsunuz (app in) icinde yaziyor adresiniz ,bir kac secenekte sunuyor ve aninda tam sürüm oluyor.

Ben su ana kadar Ulusal kanallara bakabilmek icin dünyanin parasini verdim,canak anten takamadigim icin.
    Bu sekilde yerli kanallar gibi televizyonun kumandasindan kanallari degistiriyorum.
    Canak Anten derdi kalkti pahali cihazlar alip aydat ödeme kalkti.

PS: Arkadaslarin sundugu tv txt listelerini yukardaki sayfa üzeri SMART IPTV
    app icerisine yolluyonuz,appi kapadip acinca yeni tv listesi güncellenmis oluyor.

Ayrica bu nasil oluyor,o nasil oluyor diye yazmadan önce yazilanlari tam okuyup deneyelim önce lütfen.

Saygilar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaslar bu sayfada mevcut olan dosyalar var okuyun arastirin biraz zahmete girin lutfen
    iste Hasbahca´nin hazirladigi dosya buyrun kullanin ama biraz caba lutfen

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çalıştıramadım arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok saolun insallah bir işe yarıycak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu eklentiyi indirdikten sonra extra ne yapmam lazım ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel paylasim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart teşekkürler

Alıntı Baldemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    91.203.212.202 Ip ye nStreamLmod_2.54tr eklendi.Playerin tamamı türkçe

Samsung smart uygulamalarında çalışan bir sistem dosyayı rardançıkartıp usb atınız sonra tv takınız ,tv smart tuşuna basınız nstreamLmod 2.54

nstream lmod2.54 tr türkçe programdır yükleyin internetin tadına varın ne arasanınz var sinema portalları dizi portalları yabancı yerli ip tv dünyadaki bütün maçları seyret bir kaç sayfa önce nasıl yükleneceği ve ıp adresi verilmştir

1 - İnternet tv ye giriyoruz. Ayarlardan yeni kullanıcı oluşturuyoruz. Kullanıcı adı; develop şifre; 0000 oluşturduktan sonra çıkış yapın.
    2 - internet tv menüsüne geri gelin ve develop kullanıcısyla oturum açın. Ayarlara tekrar girin
    3 - Gelişme adında gizli bir menü çıkacak bu menüdeki sunucu ip ayarlamaya girin. ip adresi olarak 91.203.212.202 widgetin bulunduğu local veya sunucu ipsini yazın.

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tessekurler

Sayfa 82/101 İlkİlk ... 3257727374757677787980818283848586878889909192 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri