Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 85/101 İlkİlk ... 3560757677787980818283848586878889909192939495 ... SonSon
1005 sonuçtan 841 ile 850 arası

Konu: Smart tv nstreamLmod 2.54 Türkçe (smart tv için iptv uygulaması)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sagolasin usta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz samsung sımart tvye şu programı kuramadım derken filaş belege yükledimmi direk içbiryere bir işlem yapmadan dosyalardaki olam m3u kanaları gösteriyor benim sormak istedim şu internet tv denilen şeyi benbulamadım veya ben kendi baştan beri yalış okuyup yanlış yapıyorum kuladıgım tv ue40h6270 sımart tv yani ben ne oturum açıyorum nede develop yazıp nede şifre yazıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ellerine saglik usta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yunuser67 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selamlar,
    40c650 tv ım var. cok kez dıger player lardan kullandım. siptv.eu kullanmak ıstıyorum ama tv de ( lıfestyle ) de ve appler arasında yok. sanırım eskı tv olduğu ıcın.. manuel ( usb veya server ıle ) yükleme ımkanımız var mıdır ? app ı ben bulamadım. Yardımcı olabılırsenız sevınırım..Tesekkurler..
    Yunus kardesim hangi ulkede bulundugunla ilgili olabilir ama Tr'de isen app'in olmasi gerekir eger Trde degilsen dns degistirip bulundugun ulke disinda app'in bulundugu bir ulke sec olmali
    "If you have LG Smart TV, you can download the application (free test version and a paid one) in the official Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. in your country. If there is no possibility to buy paid apps in your country, try signing up in Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. and buy the app from there (see Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. )."
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu linki incele lutfen kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ok I'll do...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sagolasin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tşklr

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhaba arkadaşlar forma yeni üye oldum. Emek verenlerin emeğine bilgisine sağlık teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

DENEYELİM

Sayfa 85/101 İlkİlk ... 3560757677787980818283848586878889909192939495 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri