Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 83/101 İlkİlk ... 3358737475767778798081828384858687888990919293 ... SonSon
1005 sonuçtan 821 ile 830 arası

Konu: Smart tv nstreamLmod 2.54 Türkçe (smart tv için iptv uygulaması)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

samsung bluray dvd ye oluyormu bendeki model 8509s

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sinan4242 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dostum ben aylardir bu yazdiklarini yazip durdum izah ettim geriye dogru dönup okusaydiniz enerjinizi beyhude harcamazdiniz Arkadaslar su player bu playerla zaman harciyor ve cogunlukla da basaramiyorlar en kisa en kolay yolu bu siptv.eu
    Selamlar,
    40c650 tv ım var. cok kez dıger player lardan kullandım. siptv.eu kullanmak ıstıyorum ama tv de ( lıfestyle ) de ve appler arasında yok. sanırım eskı tv olduğu ıcın.. manuel ( usb veya server ıle ) yükleme ımkanımız var mıdır ? app ı ben bulamadım. Yardımcı olabılırsenız sevınırım..Tesekkurler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesskurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler dostum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bilo60 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Slm Arkadaslar.

Tam 40 sayfadir okuyorum o oluyormu bu oluyormu.
    Televizyonlarin yeni sürünümünde ip adresi verme özelligi kaldirilmis olabilir.
    Bende en azindan olmuyor
    Alternatif olarak asagidaki appi deneyebilirsiniz,cok seri calismakta ve istediginiz kanali pc üzerinden (internet) bir kac saniyede ekleyip silebiliyorsunuz.
    ( Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. )

SMART TV özelligi olan herkes Televizyonunun app bölümünden (SMART IPTV) aramsi yapip uygunsa bulur vede sizde yüklersiniz.
    Yükledikten sonra 7 gün deneyebilirsiniz, daha sonra mac adresiniz kitlenir.
    Uygulamayi tam sürüm kullanama bilmek icin mac adresini actirmaniz lazim([email protected] - mail yaziyorsunuz) ücreti 5€ dur ödemesini yaparken mac ardesinizi yaziyorsunuz (app in) icinde yaziyor adresiniz ,bir kac secenekte sunuyor ve aninda tam sürüm oluyor.

Ben su ana kadar Ulusal kanallara bakabilmek icin dünyanin parasini verdim,canak anten takamadigim icin.
    Bu sekilde yerli kanallar gibi televizyonun kumandasindan kanallari degistiriyorum.
    Canak Anten derdi kalkti pahali cihazlar alip aydat ödeme kalkti.

PS: Arkadaslarin sundugu tv txt listelerini yukardaki sayfa üzeri SMART IPTV
    app icerisine yolluyonuz,appi kapadip acinca yeni tv listesi güncellenmis oluyor.

Ayrica bu nasil oluyor,o nasil oluyor diye yazmadan önce yazilanlari tam okuyup deneyelim önce lütfen.

Saygilar
    hocam bu uydulama c650 serilerine oluyormu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emeginize saglik tesekkur ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

samsung 48h6270 cihazlarda çalışıyor mu bu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yükledikten sonra teşekkür edecektim.işallah link çalışıyordur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yunuser67 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selamlar,
    40c650 tv ım var. cok kez dıger player lardan kullandım. siptv.eu kullanmak ıstıyorum ama tv de ( lıfestyle ) de ve appler arasında yok. sanırım eskı tv olduğu ıcın.. manuel ( usb veya server ıle ) yükleme ımkanımız var mıdır ? app ı ben bulamadım. Yardımcı olabılırsenız sevınırım..Tesekkurler..
    Yunus aklima gelen tek yol tek öneri DNS degistirip denemen kolay gelsin

Sayfa 83/101 İlkİlk ... 3358737475767778798081828384858687888990919293 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri