Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 68/101 İlkİlk ... 184358596061626364656667686970717273747576777893 ... SonSon
1005 sonuçtan 671 ile 680 arası

Konu: Smart tv nstreamLmod 2.54 Türkçe (smart tv için iptv uygulaması)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tsk ederim. Bi deneyelim bakalim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Slm,

yayin kalitesi nasil? 10 mbit lik hat yeterli midir? Türkce HD kanallar canli olarak izlenebiliyor mu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Avast java Trojan virusu buldu " Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. (1.00 MB, 3321 kez İndirildi)"

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TŞK.LERRR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

"Gelisme" girdigimde sadece "Oturum Kapat" secenegi cikiyor. Oturumu kapatip tekrar "develop" ile giris yaptin degisen birsey yok. Yardimci olabilen var mi?

Samsung UE46F6470

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smart TV ana menüsünde - diger appler secdikden sonra - option - IP Adres yerini buldum ve ip girdim fakat 3 sayi girince "2.." gözüküyor. Ardindan "Start App Sync" tiklayinca "Server baglantisi kurulamadi. Daha sonra tekrar deneyin. (ERROR_DEVELOPMENT_002) cikiyor. Neden? Internet baglantim acik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler baya güzel bir paylasım olmus

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Slm. Bende Samsung UE46F6470 2000.2 Firmware mevcut. Webminiserver üzeri yükleme yapmaya calisiyorum olmuyor. "Gelisme" girdigimde sadece "Oturum Kapat" secenegi cikiyor. Oturumu kapatip tekrar "develop" ile giris yaptin degisen birsey yok. Simdiye dek yaptiklarim, lütfen tamamen okuyun cünkü yaptiklarimi kendim ekledim yani sadece kopyalanmis anlatim degil asagidaki:

1. Linkteki webminiserver indirip zipden cikarin http://www.aidex.de/software/webserver/folders.html
    2. Programi bi kere calistirp kapatin ( bu islem miniwebserverin webroot dosyasini olusturmak icin gerekli olan bi islem )
    3. nStreamLmod zipli hali ile Widget klasür icine atin
    4. Webminiserver Webroot dosyasindaki mevcut widgetlist´i editor programi ( misal notepad++ ) ile xml i acin ve bilgisayarinizin ip sini ve eklentinin adini yazin ( harfiyen ayni olmasi gerek büyük kücük harflere dikkat edin )
    5. Skype TV den sildim
    6. Antivirüs (nStreamLmod.zip trojan var dedigi icin) + Windows Firewall DEAKTIV ettim
    7. Miniwebserver programi port olarak direkmen 80 gösteriyor
    8. Miniwerserver calistirin ve tv de login yapip gelismis ayarlardan bilgisayarin ip sini girip, synchron ok leyin

9. Bos bir USB Sticke zip oldugu gibi ekledim TV ye taktim ve acip kapattim ama yüklenmedi.
    10. Daha sonara sadece ziplerin icerigini sticke ekledim yine olmadi.
    11. En son zipleri nStreamLmod adli dosya icine ekledim Sticke yine olmadi.

nStreamLmod_2.42.zip ve nStreamLmod_2.54tr.zip her ikisi denedim olmuyor.

91.203.212.202 IP girip Miniwebserver kullanmaksizim denedim yine olmuyor.

Lütfen bana yardim edin.

Tesekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cok ugrastim sonunda nStreamLmod_2.54tr.zip TV ye yükleyebildim fakat cogu dosyalarda:

1) PLAYLIST'TE YAPILANDIRMA HATASI VAR

2) Kisayollar bos

Hatalarini veriyor. TV kanallarinda hicbirini acmiyor. Ne yapmam gerekiyor? Özellikle Türkce HD kanallari izlkemek istiyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12 Old teşekkürler

Alıntı Baldemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    91.203.212.202 Ip ye nStreamLmod_2.54tr eklendi.Playerin tamamı türkçe

Samsung smart uygulamalarında çalışan bir sistem dosyayı rardançıkartıp usb atınız sonra tv takınız ,tv smart tuşuna basınız nstreamLmod 2.54

nstream lmod2.54 tr türkçe programdır yükleyin internetin tadına varın ne arasanınz var sinema portalları dizi portalları yabancı yerli ip tv dünyadaki bütün maçları seyret bir kaç sayfa önce nasıl yükleneceği ve ıp adresi verilmştir

1 - İnternet tv ye giriyoruz. Ayarlardan yeni kullanıcı oluşturuyoruz. Kullanıcı adı; develop şifre; 0000 oluşturduktan sonra çıkış yapın.
    2 - internet tv menüsüne geri gelin ve develop kullanıcısyla oturum açın. Ayarlara tekrar girin
    3 - Gelişme adında gizli bir menü çıkacak bu menüdeki sunucu ip ayarlamaya girin. ip adresi olarak 91.203.212.202 widgetin bulunduğu local veya sunucu ipsini yazın.

teşekkürler iyi bir paylaşım gibi gözüküyor,emeğinize sağlık.

Sayfa 68/101 İlkİlk ... 184358596061626364656667686970717273747576777893 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri