Slm. Bende Samsung UE46F6470 2000.2 Firmware mevcut. Webminiserver üzeri yükleme yapmaya calisiyorum olmuyor. "Gelisme" girdigimde sadece "Oturum Kapat" secenegi cikiyor. Oturumu kapatip tekrar "develop" ile giris yaptin degisen birsey yok. Simdiye dek yaptiklarim, lütfen tamamen okuyun cünkü yaptiklarimi kendim ekledim yani sadece kopyalanmis anlatim degil asagidaki:

1. Linkteki webminiserver indirip zipden cikarin http://www.aidex.de/software/webserver/folders.html
2. Programi bi kere calistirp kapatin ( bu islem miniwebserverin webroot dosyasini olusturmak icin gerekli olan bi islem )
3. nStreamLmod zipli hali ile Widget klasür icine atin
4. Webminiserver Webroot dosyasindaki mevcut widgetlist´i editor programi ( misal notepad++ ) ile xml i acin ve bilgisayarinizin ip sini ve eklentinin adini yazin ( harfiyen ayni olmasi gerek büyük kücük harflere dikkat edin )
5. Skype TV den sildim
6. Antivirüs (nStreamLmod.zip trojan var dedigi icin) + Windows Firewall DEAKTIV ettim
7. Miniwebserver programi port olarak direkmen 80 gösteriyor
8. Miniwerserver calistirin ve tv de login yapip gelismis ayarlardan bilgisayarin ip sini girip, synchron ok leyin

9. Bos bir USB Sticke zip oldugu gibi ekledim TV ye taktim ve acip kapattim ama yüklenmedi.
10. Daha sonara sadece ziplerin icerigini sticke ekledim yine olmadi.
11. En son zipleri nStreamLmod adli dosya icine ekledim Sticke yine olmadi.

nStreamLmod_2.42.zip ve nStreamLmod_2.54tr.zip her ikisi denedim olmuyor.

91.203.212.202 IP girip Miniwebserver kullanmaksizim denedim yine olmuyor.

Lütfen bana yardim edin.

Tesekkürler