Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 75/101 İlkİlk ... 2550656667686970717273747576777879808182838485100 ... SonSon
1005 sonuçtan 741 ile 750 arası

Konu: Smart tv nstreamLmod 2.54 Türkçe (smart tv için iptv uygulaması)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart tsk ederim

tsk ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart açıklama için

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sinan4242 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dostlar ben kafayi siyirmak uzereyken sukur hallettim . Nasil mi? oldukca kolay:
    Samsung apps store da life style da SMART IPTV app´i var onu indirip listenizi yukleyin ya da direk Hasbahca´nin linki (MAC 2´ye) vererek bir hafta deneyin bir hafta sonunda sizden bagis yapmaniz istenecek 5 uro verdiniz mi app aktif olup kullaniminiz icin hazir)) Iste bu kadar kolay Listenizi olusturun yada Hasbahca sagolsun bizler icin emek harcayip listeyi hazir hale getiriyor ekleyip kullanin)) Iyi seyirler kolay gelsin
    DIKKAT! mylist de ki MAC 1 pc´nizden listenizi yuklemeniz icin MAC 2 ise hazir bir linkden izlemeniz icindir ! Zorlanacaginizi dusunmuyorum ama sorun yasarsaniz yardim isteyiniz !
    www.siptv.eu da ayrintili bilgi bulabilirsiniz
    Bedava Seyirtürk app varken bu appe para vermenin avantaji nedir?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hadi hayırlısı bakalım indirip kurcam dosyayı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart tsk

tesekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın sinan bey seyir turk ve ya nstreamlmod 2.54 ü yüklemenin kolay bir yolu yokmu .bu iptvde görüntü çok bulanık.bir ara nstream 2.54 ü yüklemiştim çok iyiydi silindi birdahada yükleyemedim .seyirtürkü yükleyebilirmiyiz birde burada hd ulusal kanallar
    yok sanki .malum kanalları yükleme şansımız yokmu teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı okutucukemal Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın sinan bey seyir turk ve ya nstreamlmod 2.54 ü yüklemenin kolay bir yolu yokmu .bu iptvde görüntü çok bulanık.bir ara nstream 2.54 ü yüklemiştim çok iyiydi silindi birdahada yükleyemedim .seyirtürkü yükleyebilirmiyiz birde burada hd ulusal kanallar
    yok sanki .malum kanalları yükleme şansımız yokmu teşekkürler
    Kemal Kardes Nstream bana sorunlu geldi ben nstreamle sonuc alamadigim icin bulabildigim yol bu
    Sana tavsiyem HIdownload(Platinium)kullanarak kendi kanallarini olusturman.
    HIdownload(Platinium) programini kullanarak internet uzerinden yayin yapan kanallardan ip al ve listene ekle sonrada sibtv uzerinden listene ekle !
    kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkurler

Sayfa 75/101 İlkİlk ... 2550656667686970717273747576777879808182838485100 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri