Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: Turkcell'de gece yarýsý operasyonu!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Turkcell'de gece yarýsý operasyonu!

SPK, Turkcell'e müdahale etti...

Sermaye Piyasasý Kurulu (SPK), Turkcell’in Yönetim Kurulu üyelerinden, Mehmet Bülent Ergin, Tero Erkki Kivisaari ve Oleg Adolfoviç Malis’i Yönetim Kurulu Üyeliði görevinden alarak, yerlerine

eski AKP milletvekilleri Ahmet Akça, Atilla Koç ve Mehmet Hilmi Güler’i atadý

Koç ve Güler ile Akça, ayda yaklaþýk 20 bin Türk lirasý maaþ alacak. :49:AHANDA RANZAAA

Gazeteci Yavuz Semerci, SPK'nýn Turkcell atamasý konusuna iliþkin deðerlendirmelerde bulundu.

SPK'nýn yeni atamasýnýn, hükümetin Turkcell'e aðýrlýðýnýn koymasý þeklinde deðerlendirilebileceðini kaydeden Semerci, Turkcell'de yeni dönemin Ak Turkcell olarak adlandýrýlabileceðini söyledi.
    Konu Hikmet™ tarafýndan (12-03-2013 Saat 22:17 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: Usta daha öncedende yazdým büyük boyutlarla yazý yazmayalým. Düzen açýsýndan hoþ göþükmüyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yiyin týksýrýncýya aksýrýncýya kadar yiyin doymadýnýz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bukadarýnada pes yani biyemediginiz ora kalmýþtý sýra onada geldi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yiyicilerin iþtahýna diyeceðim yok.Çünkü onlarda "doyma" algýsý yok.Ama benim anlamadýðým þu,yabancý ortaklý bir þirketin yönetim kadrosuna AKP pardon SPK nasýl atama yapýyor?Ticari konularda bilgim olmadýðý için yorum yapamam.Ama akçalý iþlerin kokusunu bu yönetim taa Çinden bile alýr.Bundan kuþku duymam!....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý rselturk Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Yiyicilerin iþtahýna diyeceðim yok.Çünkü onlarda "doyma" algýsý yok.Ama benim anlamadýðým þu,yabancý ortaklý bir þirketin yönetim kadrosuna AKP pardon SPK nasýl atama yapýyor?Ticari konularda bilgim olmadýðý için yorum yapamam.Ama akçalý iþlerin kokusunu bu yönetim taa Çinden bile alýr.Bundan kuþku duymam!....

diyecek baska söz ok

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri