Merhaba saygý deðer arkadaþlar, aramýzda bilir kiþi yada eczacý olan varsa, danýþmak isterim. benim saðlýk güvencem olmadýðý için,
ve bað-kura 70 milyar borcum söz konusu olup. çocuklarýma, saðlýk güvenceleri olsun diye 18 yaþ altý kayýtlarýný yaptýrdým. saðlýk
ocaðýyla ilgili hiç bir sýkýntým yok. yada ben öðle zannediyor olabilirim. þimdi çocuklar saðlýk ocaklarýnda muayene oluyor yalnýz
ilaçlarý almak için eczaneye gittiyimde sorunla karþýlaþýyorum. karþýlaþtýðým sorunlar genelde maddi ve ilaç vermeme söz konusu.
eczanede muayene ücreti hasta baþýna en az 3 lira para alýyorlar. ve bazý ilaçlarý vermiyorlar, sebebini sorduðum zaman bana saðlýk
kurumu, bu ilacý ya vermez diyorlar yada ödemesini yapmaz diyorlar. ve benden parasýný istiyorlar. eczaneye gidiþimde hasta baþýna
en az 15-20 lira para alýyorlar benden. ve vermedikleri ilaçlar hariç. sýfýr 18 yaþ altý saðlýk güvencesi nasýl oluyor o zaman?
en çok huylandýðým ilaç sektöründe oðluma yazýlan ilacý vermemeleri. gerçek nedir. bilmek istiyorum. eczanede 18 yaþ altý olan hastaya
ne kadar ücret ödeniyor. ve ilaç vermeme meselesi doðrumu, ben eczanelerin dürüst davranmadýðýný düþünüyorum. haksýzmýyým? saygýlarýmla aliharbiye.

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri