1972/1........ 3.hava. istikam .inşaat. tabur. komutanlığı..... ETİMESGUT...... ANKARA
1972/1........ 3.hava. istikam .inşaat. tabur. komutanlığı..... ETİMESGUT...... ANKARA
Ben 1976/1 Olarak
Acemi Birliği :Zırhlı Tümen ankara
Usta Birliği :İslahiy / G.ANTEP (172.Zırhlı tugay Kışlası)
86\1 İstanbul-Alemdağ Hava Savunma..
Acemi birliğimi Ankara Etimesut'ta keşifci olarak 1971/1 tertip (tecilli) usta birliği olarak İstanbul Hastal' da tankçı ve keşifçi, Kasımpaşa Deniz Hastanesinde poliklinik sorumlusu olarak yaptım
1976 *3 manisa kırkagaç acemi birligi usta birligi zonguldak kilimli komondo birligi
72/4 devre bilen bilir 15/4 ay yapanlardanım
izmir bornava acemi birliği
mardin iljandarma alay komt. BTR timi
79/1 acemi birliğim ısparta dağ ve komando okulu usta:birliğimm 2ci komando tugayı bolu .:bulundıuğum iller diyarbakır,bingöl,tunceli elazı ve imralı adasıaskerliğimde çok gezdim ama 4x4 bi askerlikti inanın![]()
1975/4 2 ci ordu ereğitimtaburu malatya 20 gün kaldım oradan ankaraya gönderildim
ankara MEBS muhabere elektronik bilgi sistemleri 70 gün kaldım kablo dersi aldım oradanda
ustabirliğine edirne 2 ci ordu elektronik harp taburu 1 yıl toplam 18 ay vatana millete helal olsun 1975/4 muhabere onb ordulu
kocaoglu sen ne eklediginin farkındamısın görevli arkadaşlar verdigi linki birbakın eyer benim yetkim olsaydı banlardım
Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri