Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: 'O maaşlar haram'

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 'O maaşlar haram'

Diyanet, SGK'lı ölen yakının parasını alabilmek için boşananlara sert çıktı...

Diyanet İşleri Başkanlığı, SGK'lı ölen yakınının maaşını alabilmek için anlaşmalı boşananlar konusunda açıklama yaptı.

Evliliğin maddi kaygılarla sona erdirilmesinin ahlaki olmadığını belirten Diyanet, hileli boşanmayla alınan maaşın haram olduğunu kaydetti.

'ZİMMETE GEÇİRMEK ANLAMINA GELİR HARAMDI

ya hocam bu HELAL Mİ ?

Türkiye'nin Bern Büyükelçiliği'ne 12 bin dolar maaşla basın ataşesi atandı. Yabancı dil bilmeyen ataşeye aylık 6 bin dolara çalışacak tercüman da tutuldu. Eşi ise, 8 bin dolar maaşla 'din ataşesi' yapıldı

--aylık 12 bin dolar maaşla göreve getirilen bÜYÜKELÇİ Ateşi ,

--eşinin ise ayda 8 bin dolar maaşla, Bern Büyükelçiliği Din Hizmetleri Müşavirliği'ne ‘’Hafize’’ kadrosu ile atandı

12,000000 + 8,00000 = 20.000bin dolar karı koca

ya hocam bu HELAL Mİ ?:49:

2012 yılı Mayıs ayında da, Türkiye’nin Bern Büyükelçiliğine Basın Müşaviri olarak atandı. Gani son seçimlerde Amasya’dan AK Parti milletvekli adayı olmuştu.kazanamamış

eveveeet ondandolayı mı imiş ?
    Konu zekı62 tarafından (18-03-2013 Saat 18:51 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

al birini vur ötekine....
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar vatandaş zor durumda bu bir gerçek. yaşamak kolay olmasa gerek. kiminin parası var kiminin yok. adamlar yaşamak için alternatif arıyor. he bunuda burda diyim hükümet bunlarada yakında kesin çözüm bulur. böyle kalmaz. bide ihtiyaç varsa sorun değil. ya yoksa!... ne olacak?
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aliharbiye,yazdıklarından şunu mu anlamalıyım?"Yandaşını yemlersen,yanından ayrılmaz!"

Kullanıcı Bilgi Menüsü

asıl vekillerin ve bakanların aldığı maaşlar haram

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hallederiz in dediği gibi vekillerin ve bakanların aldığı maaşlar dışında bizlerden gereksiz alınan vergilerde haram. Millet babasının maaşından nemalanmak için boşanıyorsa bu ülkenin düştüğü aciz durumun zaten göstergesidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

avrupada yaşayan kişiler türkiyede 5 -10 dolar yatırıp hem buradan hemde avrupadan emekli ve türkiyede 25 sene prim yatıran emekliden fazla maaş alıyorlar ayrıca hiç ödememiş 14500 tl yatırıp emekli olanlar eski emeklilerden fazla maaş alıyorlar 25 yıl pirim ödedim 7500 gün var günün eksik dediler 9000 güne dolduracagım yorumu sizlere bırakıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet707 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    avrupada yaşayan kişiler türkiyede 5 -10 dolar yatırıp hem buradan hemde avrupadan emekli ve türkiyede 25 sene prim yatıran emekliden fazla maaş alıyorlar ayrıca hiç ödememiş 14500 tl yatırıp emekli olanlar eski emeklilerden fazla maaş alıyorlar 25 yıl pirim ödedim 7500 gün var günün eksik dediler 9000 güne dolduracagım yorumu sizlere bırakıyorum
    kardeşim senin sgk'ya girişin kaç tarihli...durumunu bir açarmısın...çevremde çeşitli bu gibi olaylarla karşılaştımda....uzman deyilim fakat bir katkımız veya yardımım olur diye düşünüyorum...
    CİMBOMLU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri