REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: dreambox 500s bağlantı hatası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart dreambox 500s bağlantı hatası

dreambox 500s bağlantı hatası. arkadaşlar cihacı bilgisayara bağlayamıyorum hata veriyo ne yapmak gerekir teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ip almıyor mu demek istiyorsunuz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eshi00 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dreambox 500s bağlantı hatası. arkadaşlar cihacı bilgisayara bağlayamıyorum hata veriyo ne yapmak gerekir teşekkür ederim
    sorununuzu biraz ayrıntılı yazarmısınız. nasıl bağlantı hatası alıyorsunuz. N e gibi bir bağlantı yapmaya çalışıyorsunuz. bunları bilmeden yardımcı olayamayız.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mrb kardes tamda benim sorunuma göre benden önce konu acmısın: bende de dm 500 var ama ne yaptıysam bir turlu bağlanamıyorum inşallah burda sonuc alırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ttnet mi vodem cihazımı kullanıyorsunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı baranky Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mrb kardes tamda benim sorunuma göre benden önce konu acmısın: bende de dm 500 var ama ne yaptıysam bir turlu bağlanamıyorum inşallah burda sonuc alırım
    DHCP boş olacak yani işaret olmayacak buna dikkat ettinmi.??

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kimse derdini acık yazmıyorki arkadaş. neye bağlanamıyorsunuz ne yapıyorsunuz RS 232 ilemi bağlanmak istiyorsunuz yoksa network olarakmı.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu ilgili bölüme taşınmıştır.

Not: Konuyu açarken ilgili bölümlere yazarsak daha çabuk cevaplar alabiliriz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri