REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/6 İlkİlk 123456
56 sonuçtan 51 ile 56 arası

Konu: nick ler ne anlama geliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kosavalı® anlamı acı hayat dizisinden etkilendim sadece

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim nickimin anlamı;cehennemden gelen mermi demek....zaman zaman konuşmalarımda söylediğim her kelime bazılarına kurşun gibi gider....birazda kalın ve kirli bir ses tonum olduğu için bu nicki seçtim...
    illede beni guldurecen kardesım allahta seni güldürsün :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı YANSIMA_38 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    illede beni guldurecen kardesım allahta seni güldürsün :45:
    öyle valla birader...naapiyim bende böyleyim işte.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim nickimde garip bişi ingilizce resimli bir sözlük karıştırıyordum taa orta okul yıllarında neyse bi baktım bi hayalet gördüm sözlükte valla o anda çakmamışım hayalet kadınmış ama banshee hemen kaptım bu nicki.bu hayalet galler bölgesinde gece olduğu zaman bir evden ölü çıkacağı zaman bağırıyormuş adıda banshee imiş.nickim başta böyle idi.lisede 1 arkadaşımdan bana hotmail hesabı almasını istedim.nicke banshee yazmış kabul etmemiş.doğum tarihimi eklemiş banshee88 yazmış yine kabul etmemiş.son olarakta eşeklik edip 31 sayısınıda ekleyince nickim belirlenmiş banshee8831

valla kızdım ama o gün bugündür her yerde nickim banshee8831

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yealmax Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben bilmiyorum nickimin anlamını bilen soylesin:00000004:
    Yer elmasına benziyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uzun yıllar futbol oynadım ve stoper dim....stoper durdurucu kesici anlamını taşır

Sayfa 6/6 İlkİlk 123456

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri