REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 21 MART 2013 TARİHİ İLE ATLANTA HD BOX sancaktar 43 uydulu kanal listesidir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 21 MART 2013 TARİHİ İLE ATLANTA HD BOX sancaktar 43 uydulu kanal listesidir

MERHABA ARKADAŞLAR

21 MART 2013 TARİHİ İLE ATLANTA HD BOX cihazım için hazırladığım kanal listesini sizlerle paylaşıyorum
    kanal listeleri seteditörü ile hazırlandı.gereksiz uydu ve tp ler silindi. kendi beğenime göre favori ve buketleri düzenledim.
    türksat VE W3 uydusu kanalları büyük harf düzenine göre yazıldı. zıplı dosya içeriğinde:

43 uydulu...full düzenli kanal listesi.azersat hazır bekliyor...daha tp yok..

kolay gelsin

SANCAKTAR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sancaktar78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    MERHABA ARKADAŞLAR

21 MART 2013 TARİHİ İLE ATLANTA HD BOX cihazım için hazırladığım kanal listesini sizlerle paylaşıyorum
    kanal listeleri seteditörü ile hazırlandı.gereksiz uydu ve tp ler silindi. kendi beğenime göre favori ve buketleri düzenledim.
    türksat VE W3 uydusu kanalları büyük harf düzenine göre yazıldı. zıplı dosya içeriğinde:

43 uydulu...full düzenli kanal listesi.azersat hazır bekliyor...daha tp yok..

kolay gelsin

SANCAKTAR
    :45: Teşekkürler @sancaktar78 üstad eline sağlık hispasat uydusu daha önceki kanal listelerinde yoktu galiba bunda eklendimi acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilmeyenler vardır belki.

kanal listesini yükleyince cihazınızın fişini çekip takın ki.. yüklenen özellikler tam olsun.

açılış kanalı a haber hd olacak .
    kolay gelsin

ancak disecq motor kullanan varsa ayar değerlerini bir köşeye yazıp yüklemeden sonra değiştirebilirler..çünki benim motor değerlerim etkin olur.sonradan değişirsiniz..nerden ..menü...> kurulum...> disecq konumlayıcısı...>boylamım değerlerinden...kendi boylam değerlerinizi tekrar girip full kullanırsınız..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hispayı görmüyorum ne yazııki .motor dönmüyor. garantisi bitince motoru söküp açıçam limitleri....)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sancaktar78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hispayı görmüyorum ne yazııki .motor dönmüyor. garantisi bitince motoru söküp açıçam limitleri....)
    peki anladım kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hispasatıda görmeyiversin sancaktar abim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seremir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hispasatıda görmeyiversin sancaktar abim...
    Hispayı göremeyen venüsü de göremez ya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TeŞekkÜrler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dosya için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

EMEĞİNE SAĞLIK

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri