DEMİRÖREN: AVCI İLE DEVAM
Öte yandan Milliyet’in haberine göre; Avcı ile görüşen TFF Başkanı Yıldırım Demirören, “Geçmiş olsun” dedi, göreve devam etmesini istedi. Türk futbolunda istikrardan yana olduklarını belirten Demirören, “Her kötü sonucun ardından, her biten umudun ardından hoca değiştirilmez. İstikrarı koruyarak başarıya ulaşacağız” dedi.
avcı da ..: “Benim bazı kararlar almamı isteyenler ve bekleyenler var. Ama kimse merak etmesin ben buralardayım. Her zaman bana gelebilirsiniz. Hollanda-Macaristan maçı ve bizim Romanya ile oynayacağımız karşılaşma Brezilya’ya gidip gitmeyeceğimizi belirleyecek. Önümüzde oynayacağımız maçların hepsinde galip geleceğiz ama Romanya maçı çok önemli olacak” şeklinde konuştu.
AVCI’YA SORULAR
Macaristan karşısında aldığımız beraberliğin ardından, Brezilya hayallerimiz uzaklarda kaldı, hedefte Abdullah Avcı vardı. Dün geceye özgü merak edilen ve cevap arayan sorular ise şunlardı:
1 Sahanın en iyi oyuncusu Alper Potuk’u neden çıkardın?
2 Maçın en kötüsü Umut Bulut’a neden 80 dakika dayandın?
3 90. dakikada Kerim Koyuncu değişikliğini neden yaptın?
4 Tecrübesi olan Hamit’i neden ilk 11’de oynatmadın?
5 Macaristan maçı için özel olarak çağırdın Gökhan Zan’ı neden oynatmadın?
Milli Takım'ı Abdullah Avcı yerine Harika Avcı yönetse daha iyi olurduk!" diye tweet attı.Ebru Polat![8[1]](images/sfsmile/8[1].gif)
:45:
Yer imleri