Alýntý zeký62 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
DEMÝRÖREN: AVCI ÝLE DEVAM
Öte yandan Milliyet’in haberine göre; Avcý ile görüþen TFF Baþkaný Yýldýrým Demirören, “Geçmiþ olsun” dedi, göreve devam etmesini istedi. Türk futbolunda istikrardan yana olduklarýný belirten Demirören, “Her kötü sonucun ardýndan, her biten umudun ardýndan hoca deðiþtirilmez. Ýstikrarý koruyarak baþarýya ulaþacaðýz” dedi.

avcý da ..: “Benim bazý kararlar almamý isteyenler ve bekleyenler var. Ama kimse merak etmesin ben buralardayým. Her zaman bana gelebilirsiniz. Hollanda-Macaristan maçý ve bizim Romanya ile oynayacaðýmýz karþýlaþma Brezilya’ya gidip gitmeyeceðimizi belirleyecek. Önümüzde oynayacaðýmýz maçlarýn hepsinde galip geleceðiz ama Romanya maçý çok önemli olacak” þeklinde konuþtu.

AVCI’YA SORULAR

Macaristan karþýsýnda aldýðýmýz beraberliðin ardýndan, Brezilya hayallerimiz uzaklarda kaldý, hedefte Abdullah Avcý vardý. Dün geceye özgü merak edilen ve cevap arayan sorular ise þunlardý:

1 Sahanýn en iyi oyuncusu Alper Potuk’u neden çýkardýn?

2 Maçýn en kötüsü Umut Bulut’a neden 80 dakika dayandýn?

3 90. dakikada Kerim Koyuncu deðiþikliðini neden yaptýn?

4 Tecrübesi olan Hamit’i neden ilk 11’de oynatmadýn?

5 Macaristan maçý için özel olarak çaðýrdýn Gökhan Zan’ý neden oynatmadýn?

Milli Takým'ý Abdullah Avcý yerine Harika Avcý yönetse daha iyi olurduk!" diye tweet attý.Ebru Polat:45:

senaryo 2 :

Avcý’nýn maç sonrasý oyuncularýna, “Yüreðinizi ortaya koydunuz, ama olmadý, Allah hepimizin yolunu açýk etsin” demesi de veda mesajý olarak algýlandý. Bu geliþmenin ardýndan Federasyon Baþkaný Yýldýrým Demirören’in Bursaspor’dan ayrýlan Ertuðrul Saðlam’ý göreve getirmeyi düþündüðü belirtildi. Saðlam da geçtiðimiz günlerde, “Baþka bir takým çalýþtýrmayacak mýsýnýz?” sorularýna “Sezon sonuna kadar düþünmüyorum” yanýtýný vermiþti. Bu arada Demirören’in maç sonrasý sinirli bir þekilde soyunma odasýna gittiði öðrenildi.