REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Emre belezoğlu ‘Küfür ettim ama…’

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Emre belezoğlu ‘Küfür ettim ama…’

‘Küfür ettim ama…’ amaaa kimeeee !!?
    Fenerbahçe – Kasımpaşa maçında, Kasımpaşa Sportif Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Oğuz Erkan’a küfür ettiği iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Emre Belözoğlu, dün Anadolu Adalet Sarayı’na giderek ifade verdi. Sarı-lacivertli futbolcu ifadesinde, “Gerçek olmayan sakatlanmalar ve süre geçirmeler nedeniyle gerilip kendi kendime küfür ettim. hadibiibeeee
    Ancak küfür kimsenin sahsına değildir” dedi.
    Avukatlarıyla birlikte adliyeye gelen Emre, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Olcay Erge’nin odasında yaklaşık iki saat kaldı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vay be ne kadar masummuş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Siz küfür etmeyen futbolcu varmı sanıyorsunuz veya küfür etmeyen insan varmı sizce?? Futbolcuların içinde en küfürbaz ibrahim toroman bu işin ağbabasıdır...

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ard.lar sonuçta hepsi yapıyorlar...önemli olan bizim bunların yaptıklarını mazur görmemiz.biz böyle yaptıkçayani destekledikçe onlarda küfür edecek zaten yanlışımız burada doğrunun deilde yanlışı desteklemek. biz bir arpa boyu ilerleyemezken elin gavurları bizim 1sınıf takımlarımızı avrupanın 2 takımları bile eleyip gidiyor...doğruyu desteklemek herhalde hepimizin görevi...selamlar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri