Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: Emre belezoðlu ‘Küfür ettim ama…’

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Warn Emre belezoðlu ‘Küfür ettim ama…’

‘Küfür ettim ama…’ amaaa kimeeee !!?
    Fenerbahçe – Kasýmpaþa maçýnda, Kasýmpaþa Sportif Direktörü ve Ýcra Kurulu Üyesi Oðuz Erkan’a küfür ettiði iddiasýyla hakkýnda soruþturma baþlatýlan Emre Belözoðlu, dün Anadolu Adalet Sarayý’na giderek ifade verdi. Sarý-lacivertli futbolcu ifadesinde, “Gerçek olmayan sakatlanmalar ve süre geçirmeler nedeniyle gerilip kendi kendime küfür ettim. hadibiibeeee
    Ancak küfür kimsenin sahsýna deðildir” dedi.
    Avukatlarýyla birlikte adliyeye gelen Emre, soruþturmayý yürüten Cumhuriyet Savcýsý Olcay Erge’nin odasýnda yaklaþýk iki saat kaldý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

vay be ne kadar masummuþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Siz küfür etmeyen futbolcu varmý sanýyorsunuz veya küfür etmeyen insan varmý sizce?? Futbolcularýn içinde en küfürbaz ibrahim toroman bu iþin aðbabasýdýr...

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Baðýmsýzlýðý
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ard.lar sonuçta hepsi yapýyorlar...önemli olan bizim bunlarýn yaptýklarýný mazur görmemiz.biz böyle yaptýkçayani destekledikçe onlarda küfür edecek zaten yanlýþýmýz burada doðrunun deilde yanlýþý desteklemek. biz bir arpa boyu ilerleyemezken elin gavurlarý bizim 1sýnýf takýmlarýmýzý avrupanýn 2 takýmlarý bile eleyip gidiyor...doðruyu desteklemek herhalde hepimizin görevi...selamlar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri