8 nisanda xp desteði sona ermiþti..bunula ilgili bir oyun çýktý
OYUN HAKKINDA
Escape From XP Windows iþletim sistemlerinin geliþtiricisi Microsoft tarafýndan bir süre önce fiþi çekilen Windows XP'ye veda etmek amacýyla yayýnlanmýþ, basit ve eðlenceli bir tarayýcý oyunudur.
Contra tarzý retro bir aksiyon oyunu olan Escape From XP oyunu mizah dolu bir yapýya sahip. Oyun standart bir WÝndows XP iþletim sistemi açýlýyorumuþ gibi baþlýyor ve bir süre sonra karþýmýza çýkan mavi ekran bize oyunun hikayesini anlatýyor. Genelde donanýmsal veya yazýlýmsal hatalarda alýnan bu mavi ekranda þu notlar paylaþýlýyor:
"Uzun, uzun zaman önce Windows 2000'in küllerinden Windows XP bir anka kuþu gibi doðmuþtu.
Yeni iþletim sistemleri çýkmaya baþladýkça Windows XP huzurlu geliþtirici topluluðu üzerinde bir veba gibi hayata tutundu.
Topluluklarý kargaþaya sürüklenen geliþtiricilerin bir çoðu yýllar önce kaçýp kurtulmuþtu... Fakat halen bir tanesi mücadele vermekteydi.
Tek bir adam, tek bir kahraman, hala Windows XP'de Internet Explorer 6'yý destekliyor.
Þimdi bu kahraman kendi insanlarý için son savaþý veriyor. Bu, onun kaçýþ sýrasýdýr. Þimdi. Hemen.
Bu gece... "
Escape From XP'de elimizdeki silahý kullanarak bize aþaðýdan, saðdan ve soldan saldýran Internet Explorer, Geri Dönüþüm Kutusu ve güvenlik simgelerine karþý mücadele ederek en yüksek puaný toplamaya çalýþýyoruz. Oyunda ne kadar uzun hayatta kalýrsak o kadar çok puan elde ediyoruz. Kahramanýmýzý yönlendirmek için A,D ve W tuþlarýný kullanýrken yön tuþlarýyla ateþ etmekteyiz.
OYUN TIKLA LÝNK
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
EKRAN ALINTISI
![]()

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri