ÇİÇEĞE ZAM GELDİ
Yaşlı kadın senelerdir aynı köşede durup, çiçek satmış. Civardaki bir şirkette çalışan genç adam her öğlen yaşlı kadının tezgahının önüne gider, hiç konuşmadan bir demet çiçek için gereken parayı verir ancak çiçeği almadan gidermiş. Bu böyle yaklaşık 2 sene devam etmiş. İki sene sonra bir öğlen adam kadının yanına gitmiş, konuşmadan bir demet çiçeğin parasını vermiş, tam gidecekken, yaşlı kadın konuşmaya başlamış;'Bayım, siz çok iyi ve düzenli bir müşterimsiniz ancak bu para yeterli değil. Çiçeğe zam geldi.'
Sarhoş Fıkraları ve Süpermen
Barda oturan 2 Sarhoş birbirileriyle sohbet ederken bir iddiaya tutuşurlar.
Adamlardan birisi karşı taraftaki apartmanın en üstünden atlarsan 50. kattan sonra hava akımının onu hava tutacağını iddia eder.. ve 50 dolarına bahse girerler.. Paraları barmene bırakıp binaya çıkarlar.. adamlardan birincisi atlar ve 49. kata geldiğinde yavaşlayarak 50. kattan sonra yavaşça aşağı iner.. ve inanmayıp iddiaya giren adamda aşağı atlar ve asfalta çarpar.. Diğer adam bara gider ve parasını ister.. Barmen :
"Çok adisin Süpermen"
Adam hafifçe yalpalayarak bir duvar dibine yanaştı ve işemeye başladı. O sırada iki, üç hanım köşeden çıkıverdiler. Durumu görünce çığlık atıp kaçmaya kalkıştılar. Sarhoş Tebessüm ederek döndü :
"Ne korkuyorsunuz yahu, tutuyorum ben onu" ..
Meyhaneci, onu dışarı attı. Herif 2dakika sonra tekrar içeri girdi..
Meyhaneci tekrar dışarı attı.. sarhoş 3.de yine içeri daldı..
Meyhaneci bu sefer düşündü :
"Mükemmel adam, hakaretten,kovulmaktan anlamıyor.. Şunu yanıma alayım borçlularıma göndersem hiç birinden boş dönmez..
Sarhoş Testi
iki arkadaş hava kararmadan içmeye başlamışlar.. Kendilerini de kapıp koyuveriyorlar. Gece yarısı yaklaşırken birisi öneriyor:
"Bir deneyelim kalkıp gidebiliyorsak geri dönüp biraz daha içelim, Eğer kalkıp gidemiyorsak , vakti geldi demektir, kalkıp gidelim"..
Örnek
Sarhoş, yolda giderken sendeledi. Kenarda duran çocuğa tutunmak istedi. Çocuk kızmıştı, sarhoş adam bunu anladı.
"Meraklanma yavrum benim senin gibi oğlum var." dedi.
Çocuk kaşlarını çattı..
"Benimde senin gibi babam var
Not: Alıntıdır.

Teşekkur:

Alıntı

Yer imleri