Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: TV'de Çýkan BAL-CEP TEL-UYDU-TABLET-AYAKKABI-ÝLAÇ Vs gibi ürünlerden aldýnýzmý?

Katýlýmcý sayýsý
395. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

35 8.86%
  • Hayýr

360 91.14%
Sayfa 1/10 12345678910 SonSon
98 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: TV'de Çýkan BAL-CEP TEL-UYDU-TABLET-AYAKKABI-ÝLAÇ Vs gibi ürünlerden aldýnýzmý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart TV'de Çýkan BAL-CEP TEL-UYDU-TABLET-AYAKKABI-ÝLAÇ Vs gibi ürünlerden aldýnýzmý?

Arkadaþlar bu ayki anket konumuz baþlýkta yazdýgýmýz gibi.Ulusal kanallarda bile rast geldiðimiz bu olaya her gun her saat radyoda bile bu reklamlara rastlar olduk.Ýyice abartýp bunu onlarca kanal acanlar var .Bu tür bal,cep telefonu,ilaç vs gibi seylere aþýrý yogunluk varmýda bu kanallar bu reklamlarý aþýrý derecede yapýyorlar.

Sizlere soralým istedik sizler bu ürünlerden aldýnýzmý ankete oy ve yorumlarýnýzý mutlaka bekliyoruz.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Akýllýca Deðil

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþlar bu ayki anket konumuz baþlýkta yazdýgýmýz gibi.Ulusal kanallarda bile rast geldiðimiz bu olaya her gun her saat radyoda bile bu reklamlara rastlar olduk.Ýyice abartýp bunu onlarca kanal acanlar var .Bu tür bal,cep telefonu,ilaç vs gibi seylere aþýrý yogunluk varmýda bu kanallar bu reklamlarý aþýrý derecede yapýyorlar.

Sizlere soralým istedik sizler bu ürünlerden aldýnýzmý ankete oy ve yorumlarýnýzý mutlaka bekliyoruz.
    Almak pek akýllýca durmuyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu tür ürünlerin pek kaliteli olduðunu düþün müyorum.... özellile telefonlar (parçalarý bulunmuyor) üç beþ fazla verip bilindik yerden almak bana daha mantýklý geliyor.bal iþide aklýma yatmýyor...saygýlarýmla...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

internet ten almayý tercih ediyorum
    ZAMAN ÝNSANLARI DEÐÝL ARMUTLARI OLGUNLAÞTIRIR

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aldým ama hýc memnun degýlým cep telefonu ve uydu cýhazý 200 tl ye aldým sarjý 1 gun gýdýyor uydu cýhazý daýzec secýyor daha cok sýkýntýsý yasanýyor býlgýnýze

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Tv'de görüp ve birde kullanýp bana iyi geldi diyen birisine güvenip Anneme þu bitkisel ilaçlardan aldým!!!
    Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Baðýmsýzlýðý
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

onlardan ürün almak bir tarafa reklam çýkar çýkmaz kanal deðiþtiriyorum seyretme gereði bile duymuyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Vaybe alanlar varmýþ Hakkeden Bende diyorum neden son zamanlarda Artýþ gösterdi bu gibi satýþlar.
    Ben kesinlikle almam /aldýrmam /gördümmü hemen deðiþtiririm ,hele hele radyolarda da çýkýyorki deli oluyorum..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben tv den hic almadým cünkü tv satýlanlar sahte bal falan

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Türk insaný olarak hasta olduðumuzda Doktordan önce Hocaya giden yada ilaç yerine baþka þeyler kullanan ve buna benzer bir çok örnekleri olan bir ül***iz.

Almadým almamda.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Sayfa 1/10 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri