Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
92 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: STREAM Yazılımlarıyla ilgili TÜM SORUNLAR BURAYA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne yazık ki hç bir kanala bakamıyorum no av sorunu çözmeme ramen sinyal var ama hiç bir kanal yok...12,03a5 yazılımın da sorun yaşayan arkadaşlar benim durum da olan lar ne yapmam gerekir

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam memedim usta olmadı ya 1030 a yükledim önce almadı sonra kuru kafa yaptım sonra yazılımı aldı ama norch oldu kanal editörü ile kanalları da attım bu seferde MO AV Hatası verdi bende wazcaydım baba emeğine teşekkürler saygılarımla Başarılaınızın dewamını dilerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaş ben mermiş oldunuz yzzılımı yükledi fakat ekranda ,ilk önce reklam çıkıyor ondan sonra( No or bad signal ) yazısı çıkıyor luütfen yardım (12.03.A5) kaon , teşekür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bakin arkadaslar asagdaki link te sunny softwerleri var bunlar sorunsuz calisiyor
    butun kanallar ok dir basarilar
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ERCANTAXİ yazılım atılmış menüye basarak sisteme girerk dil ayarlarını düzenle no or bad signal sinyal yok demektir hadi kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    memedim teşekkür ederiz. next 2005 dcız h/w V12.01.A5 cihaza 2.ci satırdaki yazılım uyarmı?
    arkadaşım cihazına 12.01.a5 yazılımını yükleyebilirsin ama şu an yüklemesende olur çünkü d+ ve tv cabo açmıyo tpsler de *** değiştirmiyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çoook tşk. ustad

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu yazılımlarda modül görüyormu geçen yükledim görmüyordu ben lig tv abonesiyimde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart KAON DSC uz 13.42.65

şu bizlerin kullanmakta oldukları KAON DSC UZ 911 13 42 65 YAZILIMLARA BİRŞEY YOKMU BEYLER yosa bu resivırlara taleb pek fazla değilde ondan mı yazılımlarını vermek istemiyorsunuz bilmek istiyoruz mecbur da değilisiniz ama yinede bilmek isteriz doğrusu yoksa biz ÜVEY EVLATLARMIYIZ bir bilsek saygılarımızla.
    Konu celalamca tarafından (02-10-2006 Saat 23:50 ) değiştirilmiştir. Sebep: yanlış yazılım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhabalar serkan usta stream menü ne demek
    ve hangi cıhazlara oluyor bilgilendırırsenız teşekürler şimdiden

Sayfa 4/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri