Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Diseqc Motor Nasýl Kurulur ( RESÝMLÝ ANLATIM)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Diseqc Motor Nasýl Kurulur ( RESÝMLÝ ANLATIM)

Diseqc Motor Nasýl Kurulur ( RESÝMLÝ ANLATIM)

Burada Zonguldak ve Ýstanbul için Motor kurulumu verilmiþtir.
    Diðer illerde oturan arkadaþlar tablodan yararlanabilirler.
    Veya benimle temasa geçip açý deðerlerini alabilirler.
    PROG DVB kullanýcýlarý için zip dosyasýna birde DiseqC motor Plugin'i koydum.
    PC'den doðru SkyStar2 digital uydu kartý ile çanaðýnýzý motorlu olarak kullanabilirsiniz.

Not : DiseqC Motor en fazla 120 cm.lik anten için idealdir.Daha
    fazla çapta çanaklarda randýmanda sorun çýkmaktadýr.
    120 cm.nin üzerinde actuator positioner (piston kollu) motor önerilir.

by sEtRiXDiGiTaL...
    TNT DEPODAN by sEtRiXDiGiTaL Arkadaþýmýzýn konusudur kendisine teþekkur ederiz..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Paylaþým için teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bilgi için teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bunu sunny1030 da nası kullanırız(makinadan)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

renegade kardeş bende gm 9400 v cı receiver 90 lık çanak parabol var birde botech marka diseqh hh1.2 motor aldım bulunduğum şehir sakarya merkez adapazarı bu sıfır noktası ve yandaki derece nasıl olcak kafam basmadı acemilik ten işte yardımcı olursan sevinirim motor aldığım 1 hafta oldu kenerda bekliyor şimdiden kolay gelsin teşekkürler Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kardeş bağlantıya çabuk geçersen sevinirim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

renegade kardeþ bende gm 9400 v cý receiver 90 lýk çanak parabol var birde botech marka diseqh hh1.2 motor aldým bulunduðum þehir sakarya merkez adapazarý bu sýfýr noktasý ve yandaki derece nasýl olcak kafam basmadý acemilik ten iþte yardýmcý olursan sevinirim motor aldýðým 1 hafta oldu kenerda bekliyor þimdiden kolay gelsin teþekkürler Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

RENEGADE kardeş bende gm 9400 v cı receiver 90 lık çanak parabol var birde botech marka diseqh hh1.2 motor aldım bulunduğum şehir sakarya merkez adapazarı bu sıfır noktası ve yandaki derece nasıl olcak kafam basmadı acemilik ten işte sıfır noktasındayken sakarya bulabileceğim bir sinyal ve yandaki ayrlar nasıl olmalı yardımcı olursan sevinirim motor aldığım 2 ay oldu kenerda bekliyor şimdiden kolay gelsin teşekkürler Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Muhahaha DÝSEQH MOTOR kurulum acemiye yardým pls

bende gm 9400 v cý receiver 90 lýk çanak parabol var birde botech marka diseqh hh1.2 motor aldým bulunduðum þehir sakarya merkez adapazarý bu sýfýr noktasý ve yandaki derece nasýl olcak kafam basmadý acemilik ten iþte sýfýr noktasýndayken sakarya bulabileceðim bir sinyal ve yandaki ayrlar nasýl olmalý yardýmcý olursan sevinirim motor aldýðým 2 ay oldu kenerda bekliyor þimdiden kolay gelsin teþekkürler Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri