Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: You tube film yükleme?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha You tube film yükleme?

Forumdaki değerli dostlarım zamanınızı çalıyorum ama bir bakıp yardımcı olurmusunuz?
    you tube bugüne kadar 35 adet video yükledim bunların arasında video kamera ile çektiğim görüntülerde vardır HD olarak
    Şimdi machine 3D ile SD kanallardan kayıt yapıp you tube yükleme yapabiliyorum.
    Ancak HD kanallardan kayıt yapıp you tube ye yükleme yapamıyorum ilk denemem star HD kanalınından bir bölümdü acaba dedim şifreli kanalı kayıt edince oraya aktarımımı sıkıntı oluyor dedim trt 1 HD den deneme yaptım yine yükleme yapamadım.1,5 gün işleniyor diyor sonra geçersiz diyor ve sil ibaresi beliriyor.
    Eksik yaptığım bir şey mi var acaba?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

izle

Videoyu İzleyerek Yükleye Bilirsiniz.

[YOUTUBE]_ZYPLYls7bQ[/YOUTUBE]
    Konu UyducuKenan tarafından (28-03-2013 Saat 01:56 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın uyducu kenan benim yazıma göz ucuyla bakıp geçmişsiniz ve buradan bana yardımcı olduğunuzu mu zannediyorsunuz?
    Sayın arkadaşım ben açtığım konuda ne yazmışım 35 adet film yükledim ve hala yükleyebiliyorum SD ve video kameramdaki HD görüntüler
    sorumu okurmusunuz yukarıdaki?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yanlış Anlamışım Özürdilerim. Çözüme Ulaşmanızı Dilerim İyi Akşamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Rica ederimde forumda böyle her konuya balıklama atlarsanız çok kişiye rahatsızlık verirsiniz lütfen ilginizi çeken konuları okuyup ve biliyorsanız cevap yazınız ki forum faydasına ulaşsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Rica ederimde forumda böyle her konuya balıklama atlarsanız çok kişiye rahatsızlık verirsiniz lütfen ilginizi çeken konuları okuyup ve biliyorsanız cevap yazınız ki forum faydasına ulaşsın
    :45: çok olumlu bir cevap

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dün mesela TRT 1 HD KANALINI USB den kayıt yaptım yüklededim yükleme bitti akşam düzenleniyor dedi bugün baktım aynı şöyle bir yazı var

TRT 1 HD 27 Mart 2013 21:33 Başarısız oldu (video dosyası dönüştürülemiyor) karşısında sil ibaresi deli olucam neden böyle oluyor bilgili arkadaşlar nereyi yanlış yapıyorum.
    aynı usb ile sd kanalları yükleyebiliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cihaz acaba HD yayınları başka formattamı kayıt yapıyorda olmuyor. DİGİTURK cihazlarıda kayıt yapınca pcden izlenemiyor convert edilemiyor vs. Sizin cihazda buna benzer bir formatta kayıt yapıyor heralde.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hıım sayın xxman teşekürler fikriniz için

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri