Hayırlı Olsunda keşke FTA olsaydı güzel Olurdu..
Haber kanallarının Şifreli Olmasını Mantıklı bulmuyorum. Ahaber HD ne güzel FTA yayın yapıyor.
hayırlı olsun hemen ayarlıyorum
>Türksat'ta FTA yayını olmasaydı bende böyle bir kanalın şifreli olmasını hoş karşılamazdım.Ama orası paralı bir platform,daha iyisini yapmaya ve daha çok müşteri çekmeye çalışıyorlar.Ticari bir kuruluş için bu da anlaşılır bir durum...
insanları zorla d.smart almaya zorluyolar biri gider sowh tv hd yapar şifreler biri gider star tv yi şifreyapar neymiş hd miş görüyoz hd dedikleri yayınları sd yayınları hd ye dönüşüm yapıp veriyolar sonrada yasaL OLMAYAN seyredilmeye kalktımı insanlar dert yanıyolar yayınları kanunsuz yoldan seyrediyolar diye bu kadar senedir şu cnntürkü 5 dk dahi seyretmemişim şimdi hd olsa ne olacakki hd oldu diye herkes d.smartmı alacak böyle yapmakla bizim gibi servercilere ekmeğine yağ sürmek oluyo varsın hepsi şifreli olsun nasılsa iptv diye bir veli nimet var
İmza alanında Kurallara Uymanız Tavsiye edilir
Zaten cnntürk HD yayın yazıyor ama HD değil görüntü çamur gibi SD yayını daha kaliteli bir frekansa 15 tane HD kanal konursa SD nin görüntüsünden kötü olur sadece HD logosu var
insanlar paralı platformlara üye olmazsa ve para vermezse bu şifreler kendiliğinden çözülür
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri