REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: mümkün mü?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart mümkün mü?

sevgili üstadlar önce bayramınızı kutlarım. bu gün depoda AT-7010DCIZ_HW-12.C1.A5_TK231006.zip
    İŞTE BOMBA TPS-ABSAT AUTO SÜRESİZ EMU 58.160 bunu okudum bu mümkün mü açıklama yaparsanız sevinirim.görüşlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.saygılar sunarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rahim1960 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sevgili üstadlar önce bayramınızı kutlarım. bu gün depoda AT-7010DCIZ_HW-12.C1.A5_TK231006.zip
    İŞTE BOMBA TPS-ABSAT AUTO SÜRESİZ EMU 58.160 bunu okudum bu mümkün mü açıklama yaparsanız sevinirim.görüşlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.saygılar sunarım.
    Sanmam .Ben tntdepoda görevliyim oraya upload edilen yazılımlarda cogu forum tanıtımı yapılmaktadır. Kimse yarın neolacagını bilmiyor süresiz diye birşey olamaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı renegade Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sanmam .Ben tntdepoda görevliyim oraya upload edilen yazılımlarda cogu forum tanıtımı yapılmaktadır. Kimse yarın neolacagını bilmiyor süresiz diye birşey olamaz
    forum tanıtımıda var üyelik istediği için yazmadım. bu forumu gezdiğimde yazılımı forumda bulamadım.cevabınız için teşekkür ederim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri