REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: atlanta hd box

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart atlanta hd box

selam bal demır usta konuya nere ye acabılecegimi bilmedıgım için yenı konu actım dızec motorum var bır cok cıhaz kullandım ama atlantada bır uydudan dıger uyduya gecerken kesık kesık gıdıyor sankı dazec motoru elektrık kesık kesık gıdıyor baska recevırda yapmıyor ama cıhaza yada motoru zararı olurmu yada sızın cıhazlarda aynı mı

cevap için şimdiden tskler:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

atlanta hd box tek tuşlu modele 2.44 yükledim ancak görüntü oldukça bozuldu sebebi ne olabilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı martiin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam bal demır usta konuya nere ye acabılecegimi bilmedıgım için yenı konu actım dızec motorum var bır cok cıhaz kullandım ama atlantada bır uydudan dıger uyduya gecerken kesık kesık gıdıyor sankı dazec motoru elektrık kesık kesık gıdıyor baska recevırda yapmıyor ama cıhaza yada motoru zararı olurmu yada sızın cıhazlarda aynı mı

cevap için şimdiden tskler:49:
    Motorlu sistem kulanmadım belki yazımsal hata olabilir. Hangi yazılımı kullanıyoruz?

Alıntı Everest2010 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    atlanta hd box tek tuşlu modele 2.44 yükledim ancak görüntü
    oldukça bozuldu sebebi ne olabilir.
    2.44 yazılımı görüntü olarak iyi değil bence siz 2.42 veya 2.29 dönün çünkü görüntü olarak en iyi yazılım bunlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

229 kullanıyorum ustam yardım bekliyorum sızden

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı martiin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    229 kullanıyorum ustam yardım bekliyorum sızden
    son yazılımlardan 2.42 ve 2.43 deneyin 2.44 de görüntüde biraz bozulma var gibi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben stab kullanıyoırum herhangi bir sorun yok. yazılım 2.44

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm baldemır usta benım atlanta 9 e wild hd acmıyordu adls iptal edecek vınla denemek ıcın moden lan baglantısını laptop pc lan gırısınden verdım atlanta ya sak dıye acıyor sımdı sky larda az donma vardı o da kalktı boyle kullanmam herhangı bır sıkıntı cıkarırmı

suan modeme pc wifi ıle baglı pc lan gırısınden atlanta daha stbıl oldu suan cvp için tskler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dosyaları flash bellekle yükleyebilirmiyiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bende 2.35 yazılım var ve hiç donma raslamadım next dayzek motorla süper uyum sağlıyor 14 tane uydu var bomba gibi çalışıyor görüntü kalite süper ve 9 derecedeki wıld kanalı bazen açılıyor oda hafta sonu....sinema aksiyonlardaki görüntü süper....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri