REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
25 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Atlanta HDBOX Mavi info barlı 2.44 yazılımı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha Atlanta HDBOX Mavi info barlı 2.44 yazılımı

Hdbox 2cı model 2.44 yazılımı

Bu yazılım sadece 2 modül girişi olan cihazlar için dir. Hdbox-s -Diamond ve Berry model için hazırlanmaktadır.

*İp tv buffer süresi 10 sn olarak değiştirildi.Geliştirmeler yapıldı.
    *Mavi osd menüye geçildi.(eskisi gibi.)
    *D-smart ses problemi olan radyo kanallarındaki hata giderildi.

Gereksiz yorum yapılmaması için lütfen buradan rica ediyorum .Sadece yazılım ve konular hakkında hata varsa bunun bilgisini toparlayalım

alıntıdır
    Ekli Dosyalar Ekli Dosyalar
    Konu Baldemir tarafından (18-04-2013 Saat 00:48 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hd box s için beklemedeyiz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Paylaşım için teşekkürler.Atlanta ekibi cihazlarının arkasında olduğunu bizlere bir kez daha gösterdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İşte budur özlediğimiz mavi info barlı 2.44 yazılımı sonunda çıktı. Çalışmalarından dolayı alibey ve ekibine teşekkürlerimi sunarım.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Baldemir tarafından (31-03-2013 Saat 07:50 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir modül girişi,bir kart girişi olanlar HD BOX-S mu oluyor.Yanlış yapmıyayım.Selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yazılımı yükledim.D-Smart radyolarını sorunsuz açıyor.Ama maalesef bu ve daha önceki yazılımlarda olduğu gibi pvr bölümünde zamanlayıcı bölümüne ve kayıt bölümüne girdiğiniz zaman makine kitleniyor ve hiçbir işlem yapamıyorsunuz.Tek çare fişi çekip tekrar takmak.Lütfen bu cihazı kullanan herkesten bu yazılımı ve daha önce çıkan 243,242,241 yazılımlarını indirip pvr bölümüne girip benim yapamadığım şeyleri yapmanızı rica ediyorum.Bakalım sorun benim cihazda mı yoksa yazılımlarda mı.Ben tekrar daha önce kullandığım 229T yazılımına döndüm.Herkese şimdiden teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 229T yazılım hd box s lere olmuyor.

Alıntı cilginizmirli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yazılımı yükledim.D-Smart radyolarını sorunsuz açıyor.Ama maalesef bu ve daha önceki yazılımlarda olduğu gibi pvr bölümünde zamanlayıcı bölümüne ve kayıt bölümüne girdiğiniz zaman makine kitleniyor ve hiçbir işlem yapamıyorsunuz.Tek çare fişi çekip tekrar takmak.Lütfen bu cihazı kullanan herkesten bu yazılımı ve daha önce çıkan 243,242,241 yazılımlarını indirip pvr bölümüne girip benim yapamadığım şeyleri yapmanızı rica ediyorum.Bakalım sorun benim cihazda mı yoksa yazılımlarda mı.Ben tekrar daha önce kullandığım 229T yazılımına döndüm.Herkese şimdiden teşekkürler.
    229T yazılım hd box s lere olmuyor.bu en son çıkan yazılımda 2.44 de hd box s için geçerli değil sanırım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cilginizmirli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aynen .bende 230 da kaldım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri