Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 14/17 İlkİlk ... 4567891011121314151617 SonSon
169 sonuçtan 131 ile 140 arası

Konu: AustriaSat Paketini Açan Uydu Alıcıları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cafi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    0D050C ( Easy TV)
    *** 01 genelde moresat destekli cihazlar bu şekilde açıyor cihazınızda bu konum varsa deneyin
    ustam moresat degil mersat noble hd ve astra 19.2 raps ptrokolü diyor özelliklerinde ne demek saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

admin kardeş benim uydum Sunny at-7011dz bunda çözülürmü eğer çözülmezse Sunny 14000 serisi yüklettirsem olur mu bilgi verirmisin lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ultracimbom85 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    admin kardeş benim uydum Sunny at-7011dz bunda çözülürmü eğer çözülmezse Sunny 14000 serisi yüklettirsem olur mu bilgi verirmisin lütfen
    olmaz kardesim 7010 serileri malesef acmıyor heriki cihazda farklı işlemci ye sahip

Kullanıcı Bilgi Menüsü

12722 h 22000 frekansında HD olarak yayındalar
    bu tp de hd olarak yayınlar var huster sever ile izleniyor emu ile şimdilk izlenmiyor ilerliyen günlerde belki emu ile izlenir
    27 ağustos ta sd yayın sonlanıyormuş
    Konu cafi tarafından (19-06-2013 Saat 23:44 ) değiştirilmiştir.
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cafi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    12722 h 22000 frekansında HD olarak yayındalar
    bu tp de hd olarak yayınlar var huster sever ile izleniyor emu ile şimdilk izlenmiyor ilerliyen günlerde belki emu ile izlenir
    27 ağustos ta sd yayın sonlanıyormuş
    dün akşam emu ile açıktı kanallar. üstte yazı geçiyordu hd frekansları ile ilgili. sd yayınlarının 27 ağustosta kapanacağı kaynak doğrumu acaba??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tomas57 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dün akşam emu ile açıktı kanallar. üstte yazı geçiyordu hd frekansları ile ilgili. sd yayınlarının 27 ağustosta kapanacağı kaynak doğrumu acaba??
    27 ağustosta sd yayınna son verileceğini bir forumda okudum
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

goldmaster 8200 de açıyor austriasat paketini

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı oner26oner Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    goldmaster 8200 de açıyor austriasat paketini

kardeş provider-index ve codeleri paylaşırmısın... bendede goldmaster 8200 var sadece animax acılıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı 4xxx Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeş provider-index ve codeleri paylaşırmısın... bendede goldmaster 8200 var sadece animax acılıyor

cvp yokmu arkadaşlar...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BESTECH BT302

Sayfa 14/17 İlkİlk ... 4567891011121314151617 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri