Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 11/19 İlkİlk ... 2345678910111213141516171819 SonSon
188 sonuçtan 101 ile 110 arası

Konu: HUSTLER TV-Dorcel TV Çözüldü ASTRA Uydusunda OK

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı prolog Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu gün ben maillerime baktım da forum mesaj göndermiş astrada hustler emu ile izleniyor diye onun için yukardaki mesajı yazdım günaydın demek lazım başka bişe demiyorum forum yetkililerine bu sözüm
    beyler yanlış anlamaayında sizin cihazlar internet bağlantılı değilmi yoksa ben emuyla astrada belkide 3yıldırizliyorum anlamadım bunda şaşılacak ne var dreambox kullanıcısı yokmu içinizde yoksa ***ler gitse bile cihaz otomotik yeni***leri indiriyor. eğer internetsiz eski cihazlarla uğraşıyorsanız çok yazık ediyorsunuz kendinize derim zamanında onyıl önce
    next te yapıyorduk o işleri emular gitti haydi rs32 ile cihaza bağlan emu yükle geçin beyler bu şleri
    hangi çağda yaşıyoruz ya 100tl ye sıfır dream cihaz veriyorlar emu neymiş ya atın free server birsürü kanal/paket full açıp izleyin
    ha bu arada bana sirüsle karıştırmış diyen arkadaş sen tek malum kanal için çanağını siriüse çeviren kendin gibilerle karıştırdın sanırım beni
    merak eden arkadaşlar için söylüyorum hustler gibi hard olan elliye yakın kanal izliyorum HD olmayanlara bakmıyorum bile
    arkadaşım yanlış anlama ama mesajlarında küçümseyici ve kışkırtıcı sözler var bende hd cihaz ve serverle izliyorum fakat forumda emu ile izleyen arkadaşlar var burası yardımlaşma forumu yardımlaşmak adına yinede araştırma yapıp faydalı olabilmek için paylaşıyorum veya bilmediklerimi soruyorum bilgi paylaşımı olmasa forumların önemi olmaz yanlışmı düşünüyorum
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı prolog Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu gün ben maillerime baktım da forum mesaj göndermiş astrada hustler emu ile izleniyor diye onun için yukardaki mesajı yazdım günaydın demek lazım başka bişe demiyorum forum yetkililerine bu sözüm
    beyler yanlış anlamaayında sizin cihazlar internet bağlantılı değilmi yoksa ben emuyla astrada belkide 3yıldırizliyorum anlamadım bunda şaşılacak ne var dreambox kullanıcısı yokmu içinizde yoksa ***ler gitse bile cihaz otomotik yeni***leri indiriyor. eğer internetsiz eski cihazlarla uğraşıyorsanız çok yazık ediyorsunuz kendinize derim zamanında onyıl önce
    next te yapıyorduk o işleri emular gitti haydi rs32 ile cihaza bağlan emu yükle geçin beyler bu şleri
    hangi çağda yaşıyoruz ya 100tl ye sıfır dream cihaz veriyorlar emu neymiş ya atın free server birsürü kanal/paket full açıp izleyin
    ha bu arada bana sirüsle karıştırmış diyen arkadaş sen tek malum kanal için çanağını siriüse çeviren kendin gibilerle karıştırdın sanırım beni
    merak eden arkadaşlar için söylüyorum hustler gibi hard olan elliye yakın kanal izliyorum HD olmayanlara bakmıyorum bile

Sizin ücretli serverle izlediğiniz hard yayınları ben NEXT 18500 HDMI CX ile free share özelliğiyle hotbirtteki tüm o hard yayınları bedavaya izliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

xxxxxxxxxxxedit
    Konu prolog tarafından (08-04-2013 Saat 13:52 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar şifreler çöktüğü için şu an ilgili kanallar izlenememektedir !!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emeğine sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar şifreler çöktüğü için şu an ilgili kanallar izlenememektedir !!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

EdİtÖrrr Şİmdİ sİrİÜs tan astra ya mi Çevİrttİrmem gerekİyo hustler İÇİn? Lutfen acİl cevappp... TeŞkr Şİmdİden...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çevirmen yeterli dehil cihazın cryptoworks *** sistemini desteklemesi gerekiyor huster ***leri aktif dehil orf aktif olduğu zaman cihazın destekliyorsa izlersin
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu an ordaki şifrelerde çöktü boş yere çevirmeyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çöken bir şey yok sadece aktif *** bilinmiyor çökmesi için *** sistemi değişmesi gerkiyor
    paylaşmak güzeldir

Sayfa 11/19 İlkİlk ... 2345678910111213141516171819 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri