Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 10/19 İlkİlk 12345678910111213141516171819 SonSon
188 sonuçtan 91 ile 100 arası

Konu: HUSTLER TV-Dorcel TV Çözüldü ASTRA Uydusunda OK

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kaon ***s please

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rts21 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yeni düşmedi benim verdiğim softcamın içinde zaten vardı dikkat etmemissin
    SoftCam_AustriaSat_ ORF_Geant 2013.04.01.***

w 0d0504 00 a9d732f5e738e48a91c8638b12746661 ;orf
    w 0d0504 06 0987cf2a611d ;orf
    rts21 haklısın dikkat etmemişim ama Verdigin ***Lerde açmıyor BiLqine Sunarım : D

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı prolog Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben yaklaşık 2yıldır emuzla izliyorum yenimi haberiniz oldu hustler çözüldü diye mesaj gönderiyorsunuz
    Şu anda ne oldu izliyormusun emu ile kodlar çöktü
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Serkan Hocam O arkadaş Bence Sirius ile alakaLı Yazdı Yoksa nerde 2 sene Aynı şifreyLe Astra 19.2 derecede izLicek Biz Bile 1 gun izLedik

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı speedy1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Goldmaster 9400 vcı da nasıl girilecek ***ler herkz soru soruyo çözüm bulanda paylaşmıyor.
    Bu serilerde açmaz açması için yeni yazılım gerekli zaten cihazların miladı dolmuş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Baldemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu serilerde açmaz açması için yeni yazılım gerekli zaten cihazların miladı dolmuş
    haklisin bende 9400fta var .televizyonda satilan uydulardan farki kalmadi ...sadece biss.cozuyor..kulan at yani

Kullanıcı Bilgi Menüsü

xxxxxxxxxxedit
    Konu prolog tarafından (08-04-2013 Saat 13:53 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı prolog Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    beyler yanlış anlamaayında sizin cihazlar internet bağlantılı değilmi yoksa ben emuyla astrada belkide 3yıldırizliyorum anlamadım bunda şaşılacak ne var dreambox kullanıcısı yokmu içinizde yoksa ***ler gitse bile cihaz otomotik yeni***leri indiriyor. eğer internetsiz eski cihazlarla uğraşıyorsanız çok yazık ediyorsunuz kendinie derim zamanında next te yapıyorduk o işleri emular gitti haydi rs32 ile cihaza bağlan emu yükle geçin beyler bu işleri hangi çağda kaşmışsınız 100tl ye dream veriyorlar sıfır cihaz emu neymiş ya atın free server birsürükanal full açıp izleyin
    Hadi Bize deLikanlılık yapta ŞifreLeri Senin Cihaza bir Sorda paylaş bakaLım Laf DegiL icRaat Göster :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

astradaki hustler kanalı yaklaşık 1 yıldan fazla oldu devam etmekteydi hatta önceleri ng wild anımal chanel vede discover chanel kanallarınıda< açıyordu sonraları 1 *** dosyasında açıp diğer dosyada açmamaya başladı sonra hustler gibi hiç açılmaya başladı şimdi piyasada server li makina kullanımı olduğu için dongle makine kullanımı olduğu için kimse anlaşılan emu düzenine cihazlara emu atma işine takılmadığı için bazı bilgiler paylaşıımıyor malum yine emuylan açılan bir kanal daha yakında huzurlarınıza gelir form dostları herkese selamlar kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu gün ben maillerime baktım da forum mesaj göndermiş astrada hustler emu ile izleniyor diye onun için yukardaki mesajı yazdım günaydın demek lazım başka bişe demiyorum forum yetkililerine bu sözüm
    beyler yanlış anlamaayında sizin cihazlar internet bağlantılı değilmi yoksa ben emuyla astrada belkide 3yıldırizliyorum anlamadım bunda şaşılacak ne var dreambox kullanıcısı yokmu içinizde yoksa ***ler gitse bile cihaz otomotik yeni***leri indiriyor. eğer internetsiz eski cihazlarla uğraşıyorsanız çok yazık ediyorsunuz kendinize derim zamanında onyıl önce
    next te yapıyorduk o işleri emular gitti haydi rs32 ile cihaza bağlan emu yükle geçin beyler bu şleri
    hangi çağda yaşıyoruz ya 100tl ye sıfır dream cihaz veriyorlar emu neymiş ya atın free server birsürü kanal/paket full açıp izleyin
    ha bu arada bana sirüsle karıştırmış diyen arkadaş sen tek malum kanal için çanağını siriüse çeviren kendin gibilerle karıştırdın sanırım beni
    merak eden arkadaşlar için söylüyorum hustler gibi hard olan elliye yakın kanal izliyorum HD olmayanlara bakmıyorum bile
    bizde izliyoruz senin gibi dongle cihazlarla veya internetli cihazlarla önemli olan o değil bu cihazlardan olmayan arkadaş lara emu ile izlettirmek bazı kanalları
    bu işler hobi ve zevk işi sen anlayamassın
    .....
    sen hala tek kanal için çanagı sürise çevirenler den bahsediyor sun
    sen o insanları kuçümsüyorsun bazı insanların için tek kanalda yeterlidir
    senin elli kanaldan bize ne..... öğünüyorsun....sana iyi hd izlemeler.

Sayfa 10/19 İlkİlk 12345678910111213141516171819 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri