yazılımı denedim istanbulda sonuç alamadım yani belli frekenslarda data alamadım sinyaller full ne işe yararki
Teşekkur: 0
yazılımı denedim istanbulda sonuç alamadım yani belli frekenslarda data alamadım sinyaller full ne işe yararki
valla atten işini çok zor yaptım bahçede zaten çekmiyordu çatıda ise yeni taşınmışız binaya bahçe dışında uzun bir demir yerde sabitledim inan çok zor oldu ancak öyle data almadım dijitürk sinyallerini hepsini alıyorum data gelmedi
redline döngleli cihaz kullanıyorum yumatu c seri cihaza yazılım attım demnemek istedim yazılım çalışmıyor acaba frekans soracam oda yasaktır hemen kapatırlar olamadı zaten rendline tüm döngleleri arkasında braktı sanki internet serveri gibi hepsini açıyor şifre değiştiği zaman biraz geç açıyor standart cihazdır bazen üst üste şifre değişiyor çok kötü oluyor 3 saniya açık bir dakka şifreli yazıyor gıcık oluyorsun bu gibi olaylarda cipler hız bakımından iyi röl oyniyor
2 yıl önce inpax 2007 ve y6 aparat kulanıyordum kulandığım dönemlerde donma sorunu yoktu sonra spacesat bunları satıp forumlarda spacesat cihazını gördüm övgü ile söz ediyorlardı inpax ve y6 yı elden çıkarıp spacesat 3002 aldım donma sorunu bıktırdı forumda satışa çıkardım mersinden bir uyducu arkadaş talip oldu donma sorunu olduğunu söyledim buna rahmen müşterisi istiyormuş aldı sonraları güzel bir yazılım çıktı donma sorunu giderildi ben cihazı alırken 4 tane birden aldım bana ve üç arkadaşıma donma sorunu yok olunca mersindeki arkadaş diher 3 cihazıda almak istedi fakat arkadaşlaeım satmadı çok uzun süredir paylaşım kesildi dongle cihazlar malesef istenilen randımanı vermiyor
paylaşmak güzeldir
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri