Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
25 sonuçtan 21 ile 25 arası

Konu: yumatu döngle 2013 yazılım büyük server

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılımı denedim istanbulda sonuç alamadım yani belli frekenslarda data alamadım sinyaller full ne işe yararki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hakan_77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazılımı denedim istanbulda sonuç alamadım yani belli frekenslarda data alamadım sinyaller full ne işe yararki
    belediye dilekçe ver..:49: hakan_77 kardeş binaları yuksek yapmasınlar bak sinyal alamıyon..... işin şakası

başka yere kurma imkanın yokmu komşuların çatı balkon

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rts21 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    belediye dilekçe ver..:49: hakan_77 kardeş binaları yuksek yapmasınlar bak sinyal alamıyon..... işin şakası

başka yere kurma imkanın yokmu komşuların çatı balkon

valla atten işini çok zor yaptım bahçede zaten çekmiyordu çatıda ise yeni taşınmışız binaya bahçe dışında uzun bir demir yerde sabitledim inan çok zor oldu ancak öyle data almadım dijitürk sinyallerini hepsini alıyorum data gelmedi
    redline döngleli cihaz kullanıyorum yumatu c seri cihaza yazılım attım demnemek istedim yazılım çalışmıyor acaba frekans soracam oda yasaktır hemen kapatırlar olamadı zaten rendline tüm döngleleri arkasında braktı sanki internet serveri gibi hepsini açıyor şifre değiştiği zaman biraz geç açıyor standart cihazdır bazen üst üste şifre değişiyor çok kötü oluyor 3 saniya açık bir dakka şifreli yazıyor gıcık oluyorsun bu gibi olaylarda cipler hız bakımından iyi röl oyniyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2 yıl önce inpax 2007 ve y6 aparat kulanıyordum kulandığım dönemlerde donma sorunu yoktu sonra spacesat bunları satıp forumlarda spacesat cihazını gördüm övgü ile söz ediyorlardı inpax ve y6 yı elden çıkarıp spacesat 3002 aldım donma sorunu bıktırdı forumda satışa çıkardım mersinden bir uyducu arkadaş talip oldu donma sorunu olduğunu söyledim buna rahmen müşterisi istiyormuş aldı sonraları güzel bir yazılım çıktı donma sorunu giderildi ben cihazı alırken 4 tane birden aldım bana ve üç arkadaşıma donma sorunu yok olunca mersindeki arkadaş diher 3 cihazıda almak istedi fakat arkadaşlaeım satmadı çok uzun süredir paylaşım kesildi dongle cihazlar malesef istenilen randımanı vermiyor
    paylaşmak güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart New_Dongle_FTA_Truman

arkadaşlar yeni yazılım verilmiş denemek isteyenler 6-4-2013
    emeği gecenlere teşekkür
    sinyal sorunu varmı yokmu bilmiyorum

deneyen arkadaş lar yazsın

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

-

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri