Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
25 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: yumatu döngle 2013 yazýlým büyük server

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart yumatu döngle 2013 yazýlým büyük server

denemedim yarýn w3 üzerinde denecem sonucu yazarým bizim burda çok yüksek binalar yüzünden uydu muydu rüya oldu ayarlattýrýrsam aktifmi yazarým
    Konu hakan_77 tarafýndan (05-04-2013 Saat 14:58 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yazýlýmý deneyen varmý aktif mi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla denedim 6 saat uðraþtým yüksek binlar yüzünden çekmiyor þu döngle yazýlýmý yüklediðimiz zaman dýseck kýsmý var lnb 2 olarar ayarladýmda çýkmadý hani bina üzerindeki çanak daðýtým sisteminde 1 türksat 2 w3 uydusu var kablolar birlertirilmiþ evin üzerinde ondan yaptým sonuç alamadým cihazýn ikinci tüner ayarlarýda görünmüyor cihaz dandik bitek 2ci çip þifre alma görevi yapýyor tek kablodan olmuyor bir türlü siz deneyin bütün paketler açýkmýþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yazýlým çalýþýyormu ben denedim çalýþmýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yazýlýmý deneyen yokmu çalýþýyormu acaba

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hakan_77 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    denemedim yarýn w3 üzerinde denecem sonucu yazarým bizim burda çok yüksek binalar yüzünden uydu muydu rüya oldu ayarlattýrýrsam aktifmi yazarým
    data uydusu nedir w3 mü

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hakan_77 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu yazýlýmý ben baþka formda vermiþtim çok eski tarihli neden yeni diye veriyorsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý cesur55 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    data uydusu nedir w3 mü
    gsm internet kullandýðým için internetim kesilmiþti cevap veremedim
    w3 tü ama çalýþmadý

Alýntý zeko21 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu yazýlýmý ben baþka formda vermiþtim çok eski tarihli neden yeni diye veriyorsun
    sözde yeni2013 yazýlým olarak download ettim pek dosyalara önem vermiyorum
    yeniyse yeni snal dünya hangisi doðru yalnýþ denerek öreniriz sonuçta yazýlýmcý deðilim az çok elektronik tamirattan anlarýz okadar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar dögle þu ali c iþlemcilere avatar afrika 1 ve 3 cihazlarýn yazýlýmýný atýn çalýþýr bence ben yüklettim kumanda etmiyordu ama hazýr yazýlým attýðýnýzda çalýþabilir yüklediðiniz zaman yalnýþ birþey olduðunda beni suçlamayýn sadece bir önerim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart dongle

alýn size yeni yazýlým bugün verildi:45:

deneyin sonuçlarý yazýn bende cihaz yok arkadaþlar

data w3

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

truman newsat Euromax startrack tüm 3329C modeli Tamam dongle w3 yeni So-ft-Wa-re 2013/05/04

donload 1 baðlantý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. ... ur___.html donload 2 linki Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. ... A.zip.html

NOT
    hepsi ayný yazýlým istediðiniz yerden indirin
    Konu rts21 tarafýndan (05-04-2013 Saat 15:56 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: ekleme

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri