denemedim yarýn w3 üzerinde denecem sonucu yazarým bizim burda çok yüksek binalar yüzünden uydu muydu rüya oldu ayarlattýrýrsam aktifmi yazarým
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
denemedim yarýn w3 üzerinde denecem sonucu yazarým bizim burda çok yüksek binalar yüzünden uydu muydu rüya oldu ayarlattýrýrsam aktifmi yazarým
Konu hakan_77 tarafýndan (05-04-2013 Saat 14:58 ) deðiþtirilmiþtir.
yazýlýmý deneyen varmý aktif mi
valla denedim 6 saat uðraþtým yüksek binlar yüzünden çekmiyor þu döngle yazýlýmý yüklediðimiz zaman dýseck kýsmý var lnb 2 olarar ayarladýmda çýkmadý hani bina üzerindeki çanak daðýtým sisteminde 1 türksat 2 w3 uydusu var kablolar birlertirilmiþ evin üzerinde ondan yaptým sonuç alamadým cihazýn ikinci tüner ayarlarýda görünmüyor cihaz dandik bitek 2ci çip þifre alma görevi yapýyor tek kablodan olmuyor bir türlü siz deneyin bütün paketler açýkmýþ
yazýlým çalýþýyormu ben denedim çalýþmýyor
yazýlýmý deneyen yokmu çalýþýyormu acaba
gsm internet kullandýðým için internetim kesilmiþti cevap veremedim
w3 tü ama çalýþmadý
sözde yeni2013 yazýlým olarak download ettim pek dosyalara önem vermiyorum
yeniyse yeni snal dünya hangisi doðru yalnýþ denerek öreniriz sonuçta yazýlýmcý deðilim az çok elektronik tamirattan anlarýz okadar
arkadaþlar dögle þu ali c iþlemcilere avatar afrika 1 ve 3 cihazlarýn yazýlýmýný atýn çalýþýr bence ben yüklettim kumanda etmiyordu ama hazýr yazýlým attýðýnýzda çalýþabilir yüklediðiniz zaman yalnýþ birþey olduðunda beni suçlamayýn sadece bir önerim
alýn size yeni yazýlým bugün verildi:45:
deneyin sonuçlarý yazýn bende cihaz yok arkadaþlar
data w3
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
truman newsat Euromax startrack tüm 3329C modeli Tamam dongle w3 yeni So-ft-Wa-re 2013/05/04
donload 1 baðlantý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. ... ur___.html donload 2 linki Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. ... A.zip.html
NOT
hepsi ayný yazýlým istediðiniz yerden indirin
Konu rts21 tarafýndan (05-04-2013 Saat 15:56 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: ekleme
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri