TR1 Kanalımızı kapatıyorlar diye canlı yayın yapıyor 1 nisan şakası diye düşündüm ama tuhaf bir durum gercekten izleyciler arıyor hatta biri aradı sizin kanalınız kapansın dedi ya sahte seyler yapıyorsunuz falan dedi kanaldan screende verdim
![]()
Teşekkur: 0
TR1 Kanalımızı kapatıyorlar diye canlı yayın yapıyor 1 nisan şakası diye düşündüm ama tuhaf bir durum gercekten izleyciler arıyor hatta biri aradı sizin kanalınız kapansın dedi ya sahte seyler yapıyorsunuz falan dedi kanaldan screende verdim
![]()
Su anda adamın biri aradı ben diyor 47 senedir trt1 bir ile büyüdüm diyor adam hangi kanalı aradıgını farkında bile değil![]()
tr1 kanalını kapattılar su anda turksat uydusundan cıkarıldı
Zaten bir tane deli kızı koyup oyunlar adı altında halkın cebinden parasını yoluyordu
Geceleri ise fal bilim merkezi gibi değişik değişik şarlatanları çıkarıyordu , iyiki kapandı bu çok seslilik değildir bu demokrasi değildir iyi kapatılmıştır tek kelimeyle budur
Halktan destek istediler ama veren az oldu sebebi belliydi çünkü kendileri halka bir şey vermemişti umarım tr 1 kanalını yönetenler bunları okur tekrar uydumuza dönmeyi planlıyorlarsa eğer halka bir şeyler veren kanal olsunlar yoksa böyle desteksiz giderler
Dun gece kaç kişi aradı bizi dolandırdınız diye kanal calısanları o ayrı bir konu diyerek geçiştiriyor bencede iyi oldu sen birşey vermen lazımki herkese sana destek versin reklam alamıyorsan böyle yarışma yaparak kul hakkını girme kapatırsın kanalı gidersen onlarca kişinin agı cıktı
Ah ben denk gelseydim onları bir yapardım ki nasıl kaçırdım bu fırsatı
Kadın aglıyordu bende seyrettim kaç kişi aradı sizler yüzünden aylıgım telefon parasına verdim diye.Hatta kadın ben temizlige gidiyorum gunluk 25 tl yovmiye alıyorum size 700 tl telefon parası verdim yarışmanız yüzünden falan dedi kanal müdürü ve o resimdeki sunucu kadın olayı geçiştiriyorlar benim anlamadıgım bu kanallar kapandı isim değiştirerek nasıl acılıyor buna kim izin veriyor rütk izin veriyorsa neden kapatıyor bilinmeyen bir denklem içindeyiz
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
açıldımı ki zaten burada ki kapanış sebepleri yurt dışı lisans ve sahte satış teknikleri yüzünden
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri