REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
46 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: FOG TV Turksatta Yayına Başladı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sancaktar78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben göremedim bu yayını
    Alıntı vasko Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende de yayın yok
    Yayın DOGU TV ismiyle cıkıyor var su an yayın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gs ile Bjk tv lerdemi basladı turksatta!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

digitürk e ait kanallardır.digitürk aboneleri içindir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir Tv kanalının başka bir Tv frekansından yayın yapması anlaşılabilir de,başka bir ad üzerinden yayınını sürdürmesi doğrusu çok tuhaf!...Sanki yasadışı bir yayınmış gibi....Bilgi için teşekkürler dostlar!..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede oyle healde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bir Tv kanalının başka bir Tv frekansından yayın yapması anlaşılabilir de,başka bir ad üzerinden yayınını sürdürmesi doğrusu çok tuhaf!...Sanki yasadışı bir yayınmış gibi....Bilgi için teşekkürler dostlar!..
    Uydudaki isimi değişmemiş olabilir hocam yakın zamanda yayına başlanacak deniliyordu zaten bu frekans işini zaten turksat yetkilileri beliliyor onlardan habersiz hayatta cıkamazlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cellini Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    digitürk e ait kanallardır.digitürk aboneleri içindir.

fog tv digitürk e baglı kanal degildir kktc kanalıdır ve digitürkte platformunda yayın var diye digitürke özel kanal degildir öyle olsa niye şifresiz türksat uydusunda yayını olsun!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

25 derecede iken izlerdim yayını gidince üzülmüştüm şimdi deneme aşamasında olduğu için yayında kırılmalar olur yeniden aratınca fog tv simgesi çıkar acaba maçlarda şifreye girermiyki sanırsam bissliydi tahminim izlenilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evt türksata gelemsi iyi olmuş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Peki DOĞU tv ye ne oldu

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri