REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Astra Uyudusunu bulma:?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Astra Uyudusunu bulma:?

Arkadaslar kırıkkaleden 90 canakla astrayı izleyebilirmiyim. Bi kac deneme yaptım ama sinyal bulamadım belkide eksik bişeyler var.
    Bana en yuksek sinya seviyesi frekansını verebilirmsiniz canak hotbirde donuk Lnb aynı sekilde durcak mı neler tavsiye edersniz...ŞİMDİDEN TŞKLER..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

LNB Aynı şekil duracak en yuksek sinyal seviyesi ben sunla buluyorum mesela

Kendi cihazımda cektigim Caps

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Peki usta canagın arkasından sola ve az yukarı diye okudum hotbirden astraya cevirmek icin dogrumudur...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı korkmazibo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Peki usta canagın arkasından sola ve az yukarı diye okudum hotbirden astraya cevirmek icin dogrumudur...
    EVET dogru ama sinyal bulucu veya karsınızda bir tv olmadan bulmanız cok zor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tv yi karsıma alcam insallah..Yanlız arkadaslar canagı astraya cevicem ama recevirde dort astra uydusu var.
    1 astra
    2 asrta- cd
    3 astra - tvv
    4 astra - tele

Hangisini kullanmam gerekli.?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tv yi karsıma alcam insallah..Yanlız arkadaslar canagı astraya cevicem ama recevirde dort astra uydusu var.
    1 astra
    2 asrta- cd
    3 astra - tvv
    4 astra - tele

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı korkmazibo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    1 astra
    2 asrta- cd
    3 astra - tvv
    4 astra - tele

Astra uydusunda frekans olarak bir üstteki mesajdaki frekansı girmeniz lazım hotbird uydusundan astraya cevirecekseniz bile hotbird uydusu üzerindende yukarıdaki frekansı girebilirsiniz sonra astra uydusunu ayarlarsınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TŞkler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birini buldun mu tamamdır,hepsi 19 e dir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaslar kırıkkaleden 90 canakla astrayı izleyebilirmiyim. Bi kac deneme yaptım ama sinyal bulamadım belkide eksik bişeyler var.
    Bana en yuksek sinya seviyesi frekansını verebilirmsiniz canak hotbirde donuk Lnb aynı sekilde durcak mı neler tavsiye edersniz...ŞİMDİDEN TŞKLER..
    çanak hotbirtte bakarsa çanayın arkasına geç baştan astranın fraganssını yaz. arkasınna geçtigin zaman hafif sola cevir cevirirkende biraz çok az yukarı kaldır tamamdır...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri