Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
31 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: KARGO BENDEN SATFINDER 4 SLIM Uydu TV li 350 tl

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart KARGO BENDEN SATFINDER 4 SLIM Uydu TV li 350 tl

Cihaz satýlmýþtýr.
    Konu Simba tarafýndan (06-04-2013 Saat 14:06 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar ürün sýfýr olup ihtiyac fazlasýndan satýlýktýr alpsat firmasýndan alýnmýþtýr.Kutusu,Þarz aleti herþeyi vardýr kullanýlmamýþtýr.Uydudaki yayýnlarý canak anten ayarlarkende izleme sansýnýz var.Kargo bana ait net fiyatý 350 tl dir baþka yerlerde 500 tl bu fiyata kacýrmayýn bence

Ýsterseniz 12 taksitle falan alabilirsiniz gitti gidiyor üzerinden satabilirim % 10 komisyon farkýný vermek kaydýyla
    Konu Simba tarafýndan (10-01-2013 Saat 16:16 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hocam 300Tl gibi býrakýrmýsýnýz ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý muhteremt54 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Hocam 300Tl gibi býrakýrmýsýnýz ?
    Hocam en son fiyat kargo bana aittir 350 tl cihaz sýfýrdýr baþka yerlerede bakabilirsiniz en az 500 tl uydu bulucuda son teknoloji bunda
    Konu Simba tarafýndan (10-07-2012 Saat 03:07 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

takip

Kullanýcý Bilgi Menüsü

peþin 300 tl var bende ptt kargo ile karþý ödemeli gönder kargoda benden. 0542 810 0853

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aranýzda pek bi fiayat farký kalmamýþ gelin tatlýya baðlayýn 12 þer lira biri düþ biriside çýk olsun hayýrlý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Mehmet Kaynaklý Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    aranýzda pek bi fiayat farký kalmamýþ gelin tatlýya baðlayýn 12 þer lira biri düþ biriside çýk olsun hayýrlý

Arkadaþa pm attým daha sonra bu kezde 250 veririm diyor böyle pazarlýk olmaz herhalde yenisi 480 tk bu cihazýn ve benim cihazýmda sýfýr sayýlýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kosavalý® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþa pm attým daha sonra bu kezde 250 veririm diyor böyle pazarlýk olmaz herhalde yenisi 480 tk bu cihazýn ve benim cihazýmda sýfýr sayýlýr
    bu sayfada ne verdiysen msn sayfasýndada onu vernek lazým evet böyle pazarlýk olmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kimse bana bu þekil pm atmasýn önce kargoyla gonderin ben sonra ödeme yaparým diye 8 yýldýr bu sitedeyim halen guven yaratamýyorsak satýþýmýz ve modlugumuz anlamý kalmýyor bana guvenmeyen forum adminin hesapýna yatýrsýn hesapa geçtigi an bende hemen aras kargo ile yollarým satýþ gunceldir

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri