arkadaşlar teşekkürler bugün bimekse gittim ve sharp LC40LE831S önerdiler inceledim gerçekten güzel televizyona benziyor şu anda sadece ona odaklandım...![]()
arkadaşlar teşekkürler bugün bimekse gittim ve sharp LC40LE831S önerdiler inceledim gerçekten güzel televizyona benziyor şu anda sadece ona odaklandım...![]()
Sakın ha sakın !!!!
LE serisi beş para etmez ,şunuda unutma Sharp markasının panelleri sadece USA ve kanada bazlıdır.yani en süper paneller buraya verilir.bizim ülkemize gelen seriler
tabiri caizse Artıkdır.. kesinlikle uzak dur derim...Karar senin.
maddi durumun iyise lg 84/216cm lik led tv tavsiye ederim extra özellikler 2d yayınları 3dye çevirme ve en sevdiğin benzersiz özelliği 3840x2160 pikselliğiyle
harika bir görüntü ortaya çıkar ayreten birşey daha söyleyim bu tvleri alırken recevier alıyorsunuz recevierde full hd yazılır takıyorsunuz tvye tv size recevier görüntüsünü verir yani fuul hd olarak aldığımız recevier 3o.50.60x1080piksel çözünürlük üretiyor her recevier öyle değil recevierlerin son çözünürlüğü
1920x1080 çöz üretiyor yani bu tvlerin yanında drambox 8000hd yada vuo+lar harika olur
lg veya samsung dan şaşma şuan lider olan bunlar büyük ekran alacaksan ekran çözünürlüğü yüksek olsun
Philips üretimi bitiren bir firmadır LG ve SAMSUNG'tan başka şu anda üretici yoktur.
Şöyle bir dipnotta düşeyim. Malum sony 2013 panelleri gelmeye başladı.
Bulabiliyorsanız. Hx850 paneli kesinlikle kaçırmayın fiyatı inanılmaz düştü !!!(geçen senenin modeli ama harika bir panel )
Kolay gelsin.
bende derimki saharp a bi bak sonra düşün
kararını ver
Bende Samsung es 7000 3d smart tv var. 3 ay önce 3.300,00 TL ye almıştım.Harika televizyon çok çok memnunum, tavsiye ederim.
Sana tavsiyem LG LM 700 ve üstü. Hem gözlükleri Samsung vs. gibi pilli falan değil. Üstelil gözünü falan da yormuyor. LG al ***fine bak.
şimdi beni herkez kızacak ama neden yerli degil ben vestel 7070 aldım süper görüntü var paramiz yerli firmada kalsa olmazmı
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri