Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
22 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Hangi Led 3D Almak Lazım?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar teşekkürler bugün bimekse gittim ve sharp LC40LE831S önerdiler inceledim gerçekten güzel televizyona benziyor şu anda sadece ona odaklandım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sersin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar teşekkürler bugün bimekse gittim ve sharp LC40LE831S önerdiler inceledim gerçekten güzel televizyona benziyor şu anda sadece ona odaklandım...
    Sakın ha sakın !!!!
    LE serisi beş para etmez ,şunuda unutma Sharp markasının panelleri sadece USA ve kanada bazlıdır.yani en süper paneller buraya verilir.bizim ülkemize gelen seriler
    tabiri caizse Artıkdır.. kesinlikle uzak dur derim...Karar senin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sersin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ARkadaşlar ben 3D LED tv almak istiyorum ama hangi marka hangi model almak lazım kararsızım. Smart TV olsun isterim 106-117 Ekran. Birde Digitürk Play de maç izliyorum onu bu tv lerden rahatlıkla izlemek istiyorum. Bana yardımcı olabilirmisiniz?
    maddi durumun iyise lg 84/216cm lik led tv tavsiye ederim extra özellikler 2d yayınları 3dye çevirme ve en sevdiğin benzersiz özelliği 3840x2160 pikselliğiyle
    harika bir görüntü ortaya çıkar ayreten birşey daha söyleyim bu tvleri alırken recevier alıyorsunuz recevierde full hd yazılır takıyorsunuz tvye tv size recevier görüntüsünü verir yani fuul hd olarak aldığımız recevier 3o.50.60x1080piksel çözünürlük üretiyor her recevier öyle değil recevierlerin son çözünürlüğü
    1920x1080 çöz üretiyor yani bu tvlerin yanında drambox 8000hd yada vuo+lar harika olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lg veya samsung dan şaşma şuan lider olan bunlar büyük ekran alacaksan ekran çözünürlüğü yüksek olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Philips üretimi bitiren bir firmadır LG ve SAMSUNG'tan başka şu anda üretici yoktur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şöyle bir dipnotta düşeyim. Malum sony 2013 panelleri gelmeye başladı.
    Bulabiliyorsanız. Hx850 paneli kesinlikle kaçırmayın fiyatı inanılmaz düştü !!!(geçen senenin modeli ama harika bir panel )
    Kolay gelsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende derimki saharp a bi bak sonra düşün
    kararını ver

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende Samsung es 7000 3d smart tv var. 3 ay önce 3.300,00 TL ye almıştım.Harika televizyon çok çok memnunum, tavsiye ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sana tavsiyem LG LM 700 ve üstü. Hem gözlükleri Samsung vs. gibi pilli falan değil. Üstelil gözünü falan da yormuyor. LG al ***fine bak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi beni herkez kızacak ama neden yerli degil ben vestel 7070 aldım süper görüntü var paramiz yerli firmada kalsa olmazmı

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri