ARkadaşlar ben 3D LED tv almak istiyorum ama hangi marka hangi model almak lazım kararsızım. Smart TV olsun isterim 106-117 Ekran. Birde Digitürk Play de maç izliyorum onu bu tv lerden rahatlıkla izlemek istiyorum. Bana yardımcı olabilirmisiniz?![]()
ARkadaşlar ben 3D LED tv almak istiyorum ama hangi marka hangi model almak lazım kararsızım. Smart TV olsun isterim 106-117 Ekran. Birde Digitürk Play de maç izliyorum onu bu tv lerden rahatlıkla izlemek istiyorum. Bana yardımcı olabilirmisiniz?![]()
yardımcı olacak kimse yok mu???
samsung tan sasma ustam
(Thor)(Eutelsat7A)(Eutelsat9A)(HotBırd13)(Astra19E)(Astra23E)(Astra28E)(Hispasat30)(Türksat3A)
3D Led ise tabiki SAMSUNG derim. Özellikle Samsungun D serileri cok başarılıdır.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
teşekkürler...
Samsung ES serileri şu aralar acayip düştü !!1Nedeni yeni F serilerinin gelmesi !!!
Mutlaka kampanyaları takip et ve Al derim .Bende 40 es8000 panelin ikibin tl altına düşmesini bekliyorum..
Diğer bir önerimde Panasonıc ET50 ve Sony HX850
teşekkürler... ben lg inceliyorum ama dediklerinize de bakıcam
LG lm660s yada lm720s Metalik ince çerçeve Tavsiye ederim.Yada yeni seri 2013 LA modeli ,teknosada var inceleyiniz.
eyer gercekten televizyon alacaksan dünyanın bir numarasını al derim çünkü bir tek phılıps gerçek avrupa markasıdır diğerleri hepsi uzak doğu yapımıdır
bilgilerine
phılıpsı çok iyi incele
47 pfl 7696 gayet güzel bir cihaz
tabi 7696 dan daha üst mödelide var
Konu Hikmet™ tarafından (09-04-2013 Saat 19:30 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ard arda mesaj yazmayın.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri