Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: Avea'da Ýstediðin Lumia'yý S.E.Ç

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arrow 130 Avea'da Ýstediðin Lumia'yý S.E.Ç

Avea, günde 1 TL'den baþlayan fiyatlarla Lumia 620, Lumia 820 ve Lumia 920 modellerini S.E.Ç cihaz kampanyasý kapsamýnda satýþa sunuyor.

17/04/2013 15:30

Windows Phone iþletim sistemiyle beraber Windows tabanlý bilgisayarlarla baþarýlý entegrasyon, Nokia Bilen Göz, Harita, Navigasyon ve Mix Radio gibi özel uygulamalarýyla öne çýkan Lumia ailesi, Avea'da satýþa çýkýyor.
    Daha önce incelemelerini yaptýðýmýz Lumia 620, 820 ve 920 modelleri, 4 ayrý teklifle beraber S.E.Ç kapsamýnda satýþa sunuluyor.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Avealýlar Lumia 620, Lumia 820 ve Lumia 920’ye isterlerse Tarifeye Ek Ödeme teklifi ile ayda 1 TL’den baþlayan fiyatlarla, isterlerse 250 MB, 1 GB veya 4 GB internet paketli tekliflerden biriyle, isterlerse 1000 dk.+1000SMS+2GB’lik Her Þey Dahil Paket ile sahip olabilecekler.
    Nokia Lumia 620’yi 749 TL’ye, Lumia 820’yi 1.249 TL’ye, Lumia 920’yi ise 1649 TL’ye peþin fiyatýna satýn almak isteyen Avealýlara ise 3 ay boyunca 250 MB internet hediye edilecek.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ave olsun diðer yahudi operatörler olsun gidiyorsun en son söylemiþmiyim hade gene yazýyým paket alacaktým seç tarife almadan paket alamazsýnýz dendi ben internet için alýyorum dedim konuþma paketini ne yapalým istekleri 30 tl konuþma paketi almam + 22tl internet 50 60 tl para her ay faturaya vereyim esnafý sömürmek en son výnda 3g almýþtým mesaj bana geldi ýmel numaranýz klonlanmýþtýr 30 gün içinde kapatýlacaktýr iþte arkadaþým yazýyorum inanan yokmu aranýzda kanýmsýnýz canýmsýnýz kime söyleyim bunlarý yahudiler kisinizya bir araya gelerek destek olursak hiçbirþey yapamazlar ama yok korku var sizde iþ kaybý korkusu bu dünya malý neye yarar kardeþim vucudun hücrelerin bir yere kadar tükeniyor yapmayýn bunlarý konuyu baþka yere çekiyorum bakýn artýk pkk militan ayleleride artýk daðdaki pkk üstlerinde anlýyorla hepsinin oyun olduðu tabiki nereye kadar onlara güvenecek iþleri bittikten sonra avrupaya gönderecekler zaten iþleri biten emekli olanlar direk oraya gönderilir bu kadar asker bukadar mileti kandýrdýlar çarpýþtýrdýlar üsler hepsi nereye gitti allah büyüktür diyorum okadar allah çare bulsun akýl fikir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri