Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: avea geçtim binpiþmaným

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart avea geçtim binpiþmaným

arkadaþlar günümüzde gsm sým kart kullanmayan yoktur ama bunlarýn amaçlarý ne ben her türlüsünü kullandým hepsi kazýk en son aveya aldým sýnýrsýz internet almak istiyorum dedim tamam dediler kartý bana verdi eve geldim vodeme koydum 2 günde bitti açtým mesajlarý jettarife pakete üye yapmýþ beni sonra tekrar gittim niye öyle yaptýn dedim sendemiþsin öyle yap diyor peki dedim yahudilerle uðraþmak istemiyorum kýsa kestim sorunu kendim üzerime aldým hade neyse dedim ozaman faturalý yap dedim olmaz dedi bir ay dolupta faturalý yapabilirsin dedi sengit 22günsonra gel dedi sana sýnýrsýz yaparým dedi tamam dedim 22gün doldu bugün gittim yok dedi sýnýrsýz internet yok dedi gene herþeyi izah ettim yani geri zekalý deðilim insanýz ya doðru söyledim gene beni yanýltýyorlar illa tutturuyor 5gb al 8gb al diyor ya ekonomik istiyorum diyorum anlatamýyorum 8gb alacaðýma ttnet fiber aliyim ozaman dedim anlatamiyorsun gardaþým yani burda niyetlari hep para para kan içmek unutmayýn hürüz hakimiz yer üstü ve yer altý kaynaklarla beslenip bizden olmayanlarý öldürürüz bak ben 30 yaþýnda iran kökenli bir türk vatandaþýyým doðuda büyüdüm beni gören kürt zanneder ve aþalarlar bunlarý yapanda bilirsiniz yahudilerdir bak onlarki kürtlari yönetiyor onlarki türkleri yönetiyor onlarki iraný yönetiyor onlarki dünyayý yönetiyor sizden rýcam bu gsmleri býrakalým atalým bu pisli türk ve kürt yahudiler kanýmýzý içmesin bizi sümürmesin allahýný severseniz almayýn almayýn sevgili kardeþler insan biraz düygusal onurlu olunca allah sever onlarý iyi olmak þarttýr þimdi burda yahudiler yazýlarýma karþý çýkarlar iyi haþlanmazlar yazýlarýmda köpeðe taþ atmýþ oluyorum gerçeklik neyse insanlýk otarafta olmalý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

öncelikle siz ne istediðinizi karþý tarafa tam anlatamamýþsýnýz madem istediðiniz tarife yok ne diye abone oluyorsunuz yada bekliyorsunuz.Bunda avea nýn ne suçu var

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý uydu3405 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    öncelikle siz ne istediðinizi karþý tarafa tam anlatamamýþsýnýz madem istediðiniz tarife yok ne diye abone oluyorsunuz yada bekliyorsunuz.Bunda avea nýn ne suçu var
    forma link vermek yasak ama göstermek için kýsa süreli veriyim

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Normal sitelerin linkini verebilirsiniz Sadece uyelik isteyen forumlar yasaktýr sn @hakan77
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bende yaklaþýk 3 yýl önce aveadan yediðim kazýkdan dolayý daha avea bayinin yanýna bile uðramýyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Avea nýn katlayan tarifesindeydim cok guzeldi ilk basta gecen ay tarifeyi berbat ettiler ve bu ayda verdikleri dakikalarýda kaldýrmýþlar sadece 30 tl ye 180 dakika veriyor onun harici yok eskiden 50 tl yukleyince 200 tl konusma paketi veriyordu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Editör Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Avea nýn katlayan tarifesindeydim cok guzeldi ilk basta gecen ay tarifeyi berbat ettiler ve bu ayda verdikleri dakikalarýda kaldýrmýþlar sadece 30 tl ye 180 dakika veriyor onun harici yok eskiden 50 tl yukleyince 200 tl konusma paketi veriyordu

Ben 18 yaþýma basýnca Avea nýn heryöne 150 tarifesini 15 tl almýþtým. 150 dakka bana fazlasýyla yetiyordu. Telefonla fazla konuþan biri deðilim ben. Neyse hat açýldý ilk ay 12. TL. 2. ay 15 TL. 3 ay 18 TL. 4 25 Tl en son 5. ayda çýldýrdým çünki 35 Tl gelmiþti. Neymiþ efendim dakkalarý aþýyormuþum yokya. Ben fatura kesilmeden 1 gün önce konuþma özetlerine bakýyorum daha birsürü konuþma dakkam var ama bana daka aþýyosun diyorlar. Þimdi Vodafone dayým Hesabýný Bilen Midi Tarifesindeyim. Heryöne 500 DK Heryöne 50 SMS 50 MB internert. 1 yýl kontratlý 25 TL. 1.40 TL de telsiz ücretimiymiþ ne toplam 26.40 TL Bu tarifede 5 aydýr duruyom hep 26.40 TL geldi 1 kuruþ þaþmadý bile.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

avea konusunda bir benmi þanslýyým..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

siz uygun olan kampanyaya girmezseniz hangi operatör olur ise olsun bin piþman olursunuz hele hele birde faturalý ve yanlýþ bir tarife yada kampanya olur ise

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Avea Jett tarife 5 GB /Yaklaþýk 6 mbps hýz alýyorum Gelen fatura 30.75 TL /istersen Ek paket 5GB 15 tl ye alabiliyorum /

Þuan Ýçin Memmnunum ,Çok araþtýrdým En iyi fiyatý Avea verdi.
    Not:3G router sayesinde Wýfý+Lan çýkýþtan Uydualýcýsý (Ýnternet)

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri