REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: FB'den Tarihi Başarı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kura çekimini Gianni İnfantino'yla birlikte yapan Hollanda futbolunun efsane isimlerinden Ruud van Nistelrooy, kura çekimi başlamadan önce Fenerbahçe'yle ilgili ilginç bir açıklamada bulundu. Nistelrooy, Manchester United forması giyerken Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'yle karşı karşıya geldikleri ve bir de gol attığı maçın kendisi için çok önemli olduklarını söyledi.

Fenerbahçe, Nistelrooy'un bahsettiği o maçta İngiliz ekibine deplasmanda 6-2 mağlup olmuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kura çekimini Gianni İnfantino'yla birlikte yapan Hollanda futbolunun efsane isimlerinden Ruud van Nistelrooy, kura çekimi başlamadan önce Fenerbahçe'yle ilgili ilginç bir açıklamada bulundu. Nistelrooy, Manchester United forması giyerken Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'yle karşı karşıya geldikleri ve bir de gol attığı maçın kendisi için çok önemli olduklarını söyledi.

Fenerbahçe, Nistelrooy'un bahsettiği o maçta İngiliz ekibine deplasmanda 6-2 mağlup olmuştu.
    40 yıl yenilmedikleri maçtan bahsetmedimi hiç..Hani Boliç 40 yıllık yenilizmezliğe son vermişti..

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    40 yıl yenilmedikleri maçtan bahsetmedimi hiç..Hani Boliç 40 yıllık yenilizmezliğe son vermişti..

usta yaptın yine

bak Portekizli teknik direktör Carlos Carvalhal-"Fenerbahçe, çekebileceği en zor kurayı çekti. Benfica, Chelsea ve Basel'den çok daha iyi bir takım. Benfica, bireysel yetenekler açısından olmasa da takım olarak çok iyi. Taraftarlarıyla oynuyorlar... Bence Fenerbahçe ve Benfica'nın şansları yarı yarıya. Yine söylüyorum, yarı finaldeki takımların en iyisi Benfica.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta yaptın yine

bak Portekizli teknik direktör Carlos Carvalhal-"Fenerbahçe, çekebileceği en zor kurayı çekti. Benfica, Chelsea ve Basel'den çok daha iyi bir takım. Benfica, bireysel yetenekler açısından olmasa da takım olarak çok iyi. Taraftarlarıyla oynuyorlar... Bence Fenerbahçe ve Benfica'nın şansları yarı yarıya. Yine söylüyorum, yarı finaldeki takımların en iyisi Benfica.
    Bu saat'den sonra kim çıkarsa çıksın fark etmez bizim için...

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

usta buda varmış !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta buda varmış !
    Bana 8-0 Yazdırma buraya nerden çıkartıyorsun bunları biz nerdeyiz sen nerdesin...

Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bana 8-0 Yazdırma buraya nerden çıkartıyorsun bunları biz nerdeyiz sen nerdesin...

böyle kişilere nederler usta mide bulandıran cinsinden

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    böyle kişilere nederler usta mide bulandıran cinsinden
    usta :

Sarı lacivertlilerin Benfica ile eşleşmesinin ardından UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino'nun "Benfica ile daha önce 1975-76 sezonunda oynamıştınız ve iki maçın toplamı 7-1 bitmişti, hatırlıyor musunuz?"

Bak mide yi kimler bulandırıyor ? gafffff ----seninkide laffff mı usta

sorusuna Yılmaz "Ben o zaman küçük bir çocuktum, 70'li yılları hatırlamıyorum" demişti. Ancak 1957'de doğan ve bu maçlar sırasında 18 yaşında olan CEO'nun yanıtı şaşkınlık yarattı.

---Roma'dan İstanbul'a gelen uçakta FB TV'ye konuşan Emre, "Bu aşamadan sonrası zaten zor olacaktı ama ben 'Bu saatten sonra kim gelirse gelsin' Hayretttt :49:cümlesini doğru bulmuyorum. Benfica iyi bir takım

zaten şerhli verilmişti..Türkiyede ortam durulsun..Emre'nin yaptıkları unutulsun geri alırız denmiştir.Şimdide öyle oldu..muuu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri