Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: þifre deðiþiminde aletin kilitlenmesi???

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart þifre deðiþiminde aletin kilitlenmesi???

cihazým next 2005 dci. 12.c1.a5 hw. cihazýn kilitlenmesi problemi yaþýyorum
    tam tps kanallarýndan biri üzerine geliyorum þifre deðiþimi olurken cihazýn ekranýnda kareler akarken bir anad tek bir kare kalýyor ekran ya beyaz ya da pembe oluyor. cihaz kendi kendine kapanýp açýlýyor. ardýndan hiçbir þifre açýlmýyor. emu giriþi için sarý+mavi+yeþil+menü basýyorum ekrana menü çýkmadýðý gibi kumanda kilitleniyor ve tabi cihazý arkadan kapatýp açýyorum herþey tamam. ama yine þifreler devreye girmiyor ve þifre menüsüne giriþ için tuþlara basýyorum hoooop cihaz kilitleniyor.

ne yapabilirim??? yardým lütfen

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kuru kafadan sonra yeniden 12.c1.a5 yazýlýmýný attým ve cihazý fabrika ayarlarýna çekip kke+ yükledim. þu an þifreler tamam hepsi açýyor ama çýldýrmak üzereyim.
    cihazýn üzerindeki tuþlar sorunsuz çalýþýrken kumandadan bir kere bastýðým tuþ ardýndan fýldýr fýldýr kanallar deðiþiyor. ses bir kere basýyorum fýrlayýp gidiyor. menüde bir kez aþaðý basýyorum 5-6 satýr birden gidiyor. sapýttý kumanda yani.
    bunu nasýl çözeceðiz yardým lütfen

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ozbeksel Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kuru kafadan sonra yeniden 12.c1.a5 yazýlýmýný attým ve cihazý fabrika ayarlarýna çekip kke+ yükledim. þu an þifreler tamam hepsi açýyor ama çýldýrmak üzereyim.
    cihazýn üzerindeki tuþlar sorunsuz çalýþýrken kumandadan bir kere bastýðým tuþ ardýndan fýldýr fýldýr kanallar deðiþiyor. ses bir kere basýyorum fýrlayýp gidiyor. menüde bir kez aþaðý basýyorum 5-6 satýr birden gidiyor. sapýttý kumanda yani.
    bunu nasýl çözeceðiz yardým lütfen
    sevgili arkadasým sorunsuz calýþmasýný isteyorsan ayný hv li cihazdan cihaza yükle sorun kalmýyor benim de basýma geldi ne yapsam olmadý sonunda cihazdan cihaza yükleme yaptým cihaz birdaha o hatayý yapmadý saygýlarýmla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yada original btm yukleyin
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri