İnternetten sahibinden.Com sitesi adresinden ikinci el uydu cihazları satıcıları sayfasında uydu cihazı satan (polat1011) siteye giriş nickli ve sitede takma ismi “Baran aslan” olan Sinan YÜCEL isimli şahıstan 1 adet Next marka, 1 adet Atlanta HD Box cihaz ile Goldmaster 1050 cihazlarla fiyatında anlaşma sağladık şahsın adına kayıtlı 0 553 482 21 02 nolu telefonla görüştüm cihazları PTT kargo ya verdiğini cihazlara ait AP00914453152, KP01391121497 ile KP01391118046 kargo takip numaralarını vererek cihaz bedellerini şahsın adına kayıtlı Bursa Ziraat Bankası Beşevler Sanayi şubesine kayıtlı TR3700010019215404499975001 İban numarasına Halk Bankası hesabımdan internet bankacılık hizmetini kullanarak 04.04.2013 tarih 10:09 saat ile 230 TL ile diğer cihazlara ait 320 TL olan bedeli 08.04.2013 tarih ve 10:25 saatlerinde internet hesaba EFT ile şahsın iban hesabına yatırdım 09.04.2013 tarihinde adresim olan iş yerime sinan YÜCEL tarafından gönderilen ilk kargo paketimi firma dağıtım elamanı Osman ASLAN ile yanımda misafirim olan Abdurrahman AYDIN isimli arkadaşımın huzurlarında koli paketi açarak kolinin içerisinde uydu alıcısı olması gerekirken 1 küçük resim çerçevesi ve tahta parçaları ile gazete kağıtları gördüğümde Sinan YÜCEL isimli şahsın beni dolandırdığını anladım hemen kargo firma dağıtım elamanı Osman ASLAN ile birlikte bulunduğum PTT şubesine giderek tarafıma gelen kargo paketi ile tutanak tutularak Cumhuriyet Başsavcılığına 09.04.2013 tarihinde beni dolandıran Sinan YÜCEL isimli şahıs hakkında şikâyette bulundum.
Bu nedenle, Beni dolandıran şahısın kimlik bilgileri olan Doğum Yeri: Siirt, Baba Adı: Gürcan, D. Tarihi 1990 doğumlu Sinan YÜCEL ile Babası Gürcan YÜCEL ikinci el elektronik malzeme ve Uydu cihazları ve alıp sattığını beyan eden Bursa Araba Yatağı Metro son durağı mevkiinde çay ocağı işletmeciliği yaptığını beyan eden Şükrü YILDIZ isimli şahısın 0 532 293 99 35 nolu telefonla 10.04.2013 tarih akşam üzeri saat 18:35 sularında cevap vermeyerek arayıp kapattığında durumdan şüphelenerek aranan numarayı ben tekrar aradığımda telefonu 2 veya 3 dakika sonra açmak zorunda kalan kişiye kimi aradığını ve kim olduğunu sordum Şükrü YILDIZ olduğunu biraz önce telefonuyla bana sizi arayanın Sinan YÜCEL olduğunu beyanatında bulunan Şükrü YILDIZ’ a Sinan YÜCEL isimli şahsın dolandırıcı olduğunu ve beni dolandırdığından dolayı Savcılığa suç duyurusunda bulunduğumu sizin ve telefon numaranızı yarın Kemer Cumhuriyet Savcılığına şikâyetim ile ilgili ek dilekçe vereceğimi ifade ettim Şükrü YILDIZ ise Sinan YÜCEL ile Babası Gürcan YÜCEL hakkında herhangi bir iş yeri olmadığını sadece geçimlerini ikinci el Elektronik malzeme ve Uydu cihazları ve alıp satmaları konusunda beyanatta bulundu
Sinan YÜCEL’ e ait 0 553 482 21 02 ile 0 553 485 86 56 nolu telefon hatlarına sahip şahsın tarafıma gönderilen kargo paketleri ile ilgili doküman belgeler dilekçemin ekinde sunulmuş olup, 10.04.2013 tarihinde diğer 2 adet kargo paketleri öğle sonrasında PTT kargo firma dağıtım elamanı Osman ASLAN tarafından getirilerek alıp almayacağımı sorduğunda moralim tekrar bozulmasını istemiyorum önce gönderilen paket gibi içinden aynı şeylere benzer düzmece koli göreceğim kanaati oluşması nedeniyle, PTT kargo firması elamanına gönderen kişi hakkında şikayetçi olduğumu gelen kargo paketlerinin geri iadesinin yapılmasını talebinde bulunarak kargo paketlerini almadım.
09.04.2013 tarihinde Savcılık makamına sunduğum şikâyet dilekçemde beni bu şekilde dolandıran Baba Gürcan YÜCEL ve Oğlu Sinan YÜCEL den şikâyetçi
Değerli Arkadaşlar bu şahıslar sahibinden Com da verdiği adres Bursa / Mudanya / Burgaz Mah. kullandığı isim Baran Aslan polat1011 nick kullanıyor Sinan YÜCEL’ e ait 0 553 482 21 02 ile 0 553 485 86 56 nolu telefon hatlarına sahip
Bu adi dolandırıcı şerefsiz onursuz şahsiyetsiz insana den gelirseniz tedbirli olun değerli form arkadaşlarım sizinle başımdan gecen olayı paylaştım bu tip şerefsizlerin yüzünden başka insanların canı yanmasını istemediğimden size bilgilendirmek istedim herkese hayırlı satışlar ve alımlar dilerim
Yer imleri